Հավելված N 1 ՀՀ կառավարության 2015 թվականի փետրվարի 5-ի N 134 - Ն որոշման

«Հավելված N 2 ՀՀ կառավարության 2002 թվականի օգոստոսի 8-ի N 1237 - Ն որոշման

ԿԱՌՈՒՑՎԱԾՔ

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԲՆԱՊԱՀՊԱՆՈՒԹՅԱՆ ՆԱԽԱՐԱՐՈՒԹՅԱՆ ԱՇԽԱՏԱԿԱԶՄԻ

I. Կա**ոուցվածքային ստորաբաժանումներ**

Շրջակա միջավայրի պահպանության քաղաքականության վարչություն Բնապահպանական ռազմավարական ծրագրերի ու մոնիթորինգի վարչություն Ընդերքի և հողերի պահպանության քաղաքականության վարչություն Իրավաբանական վարչություն

Միջազգային համագործակցության վարչություն

Տեղեկատվության և հասարակայնության հետ կապերի վարչություն

Ֆինանսատնտեսական վարչություն

Քարտուղարություն

Վտանգավոր նյութերի և թափոնների քաղաքականության բաժին

Ներքին աուդիտի բաժին

Անձնակազմի կառավարման բաժին

Առաջին բաժին

II. Առանձնացված ստորաբաժանումներ

Ջրային ռեսուրսների կառավարման գործակալություն Կենսառեսուրսների կառավարման գործակալություն Թափոնների և մթնոլորտ արտանետումների կառավարման գործակալություն Բնապահպանական պետական տեսչություն»։

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅԱՆ ԱՇԽԱՏԱԿԱԶՄԻ ՂԵԿԱՎԱՐ-ՆԱԽԱՐԱՐ

Դ. ՀԱՐՈՒԹՅՈՒՆՅԱՆ

Հավելված N2 ՀՀ կառավարության 2015 թվականի փետրվարի 5-ի N 134 - Ն որոշման

«Հավելված N 2 ՀՀ կառավարության 2002 թվականի օգոստոսի 8 -ի N 1236 - Ն որոշման

ԿԱՌՈՒՑՎԱԾՔ

ՀԱՑԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԲՆԱՊԱՀՊԱՆՈՒԹՅԱՆ ՆԱԽԱՐԱՐՈՒԹՅԱՆ ԿԵՆՍՍԱՌԵՍՈՒՐՍՆԵՐԻ ԿԱՌԱՎԱՐՄԱՆ ԳՈՐԾԱԿԱԼՈՒԹՅԱՆ

Կենդանական ռեսուրսների կառավարման բաժին

Բուսական ռեսուրսների կառավարման բաժին

Բնության հատուկ պահպանվող տարածքների և դենդրոպարկերի կառավարման բաժին

Էկոտուրիզմի աջակցության և զարգացման բաժին»։

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅԱՆ ԱՇԽԱՏԱԿԱԶՄԻ ՂԵԿԱՎԱՐ-ՆԱԽԱՐԱՐ

Դ. ՀԱՐՈՒԹՅՈՒՆՅԱՆ

Հավելված N 3 ՀՀ կառավարության 2015 թվականի փետրվարի 5-ի N 134 - Ն որոշման

«Հավելված N 2 ՀՀ կառավարության 2002 թվականի հույիսի 25-ի N 1149 - Ն որոշման

ԿԱՌՈՒՑՎԱԾՔ

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԲՆԱՊԱՀՊԱՆՈՒԹՅԱՆ ՆԱԽԱՐԱՐՈՒԹՅԱՆ ԱՇԽԱՏԱԿԱԶՄԻ ԲՆԱՊԱՀՊԱՆԱԿԱՆ ՊԵՏԱԿԱՆ ՏԵՍՉՈՒԹՅԱՆ

I. Կառուցվածքային ստորաբաժանումներ

Հաշվառման և վերլուծության բաժին

Ներքին վերահսկողության բաժին

Վարչարարության և փորձաքննության բաժին

Հողերի, թափոնների, վտանգավոր նյութերի վերահսկողության և ընդերքի բնապահպանական վերահսկողության բաժին

Անտաոների և կենսաբազմազանության վերահսկողության բաժին

Ջրերի և մթնոլորտի վերահսկողության բաժին

Կենտրոնական լաբորատորիա

II. Տարածքային ստորաբաժանումներ

Երևանի տարածքային բաժին

Սյունիքի տարածքային բաժին

Արարատի տարածքային բաժին

Արմավիրի տարածքային բաժին

Արագածոտնի տարածքային բաժին

Գեղարքունիքի տարածքային բաժին

Կոտայքի տարածքային բաժին

Տավուշի տարածքային բաժին

Լոռու տարածքային բաժին

Շիրակի տարածքային բաժին

Վայոց ձորի տարածքային բաժին»։

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅԱՆ ԱՇԽԱՏԱԿԱԶՄԻ ՂԵԿԱՎԱՐ-ՆԱԽԱՐԱՐ

Դ. ՀԱՐՈՒԹՅՈՒՆՅԱՆ