Հավելված ՀՀ կառավարության 2015 թվականի հոկտեմբերի 22-ի N 1240 - Ա որոշման

8 Ա Ն Կ 1988-1992 ԹՎԱԿԱՆՆԵՐԻՆ ԱԴՐԲԵՋԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅՈՒՆԻՑ ԲՌՆԱԳԱՂԹԱԾ ԵՎ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՔԱՂԱՔԱՑԻՈՒԹՅՈՒՆ ՍՏԱՑԱԾ ԱՆՁԱՆՑ ԿՈՂՄԻՑ ՋԲԱՂԵՑՎԱԾ՝ ՍԵՓԱԿԱՆԱՇՆՈՐՀՄԱՆ ԵՆԹԱԿԱ ԲՆԱԿԵԼԻ ՏԱՐԱԾՔՆԵՐԻ

NN p/q	Բնակության վայրը	Բնակիչների ազգանունները, անունները, հայրանունները	Անձնագրային տվյալները	Հատկաց- ման տարեթիվը	Զբաղեցրած բնակելի տարածքի մակերեսը	Զբաղեցրած բնակելի տարածքի սկզբնական	Մեփականության իրավունքով կամ ընդհանուր բաժնային
					(<u>p</u> un. ú)	արժեքը (դրամ)	սեփականության իրավունքով տրվող
1.	ՀՀ Արարատի մարզ, քաղ. Արարատ, Աբովյան 12/3-23 հանրակացարանային շենքի թիվ 18 սենյակ	Մարտիրոսյան Գայանե Նիկոլայի	AF 0543535, տրված՝ 01.11.2001 թ., 026-ի կողմից	2007 р.	13.80	81062.9	սեփականության իրավունքով
2.	ՀՀ Արարատի մարզ, քաղ. Արարատ, Աբովյան 12/3-18 հանրակացարանային շենքի թիվ 25 սենյակ	Ղահրամանյան Սերոբ Բագրատի	AF 0517016, տրված՝ 19.06.2002 թ., 026-ի կողմից	2007 р.	13.80	81062.9	սեփականության իրավունքով
3.	ՀՀ Արարատի մարզ, քաղ. Արարատ, Աբովյան 12/2-4 հանրակացարանային շենքի թիվ 13 սենյակ	Սաֆարյան Էդուարդ Հրանտի Ջիվանյան Արմինե Ալեքսանդրի Սաֆարյան Հրանտ Էդուարդի Սաֆարյան Հարություն Էդուարդի	AF 0444687, տրված՝ 27.02.2003 թ. 026-ի կողմից AF 0693102, տրված՝ 13.11.2002 թ., 070-ի կողմից 2007 թ. 2004 թ.	2007 ра.	27.65	162419.7	ընդհանուր բաժնային սեփականության իրավունքով, հավասար բաժիններով
4.	ՀՀ Արարատի մարզ, քաղ. Արարատ, Աբովյան 12/49 հանրակացարանային շենքի թիվ 28 սենյակ	Սարգիսովա Ադելինա Արշավիրի	AM 0646831, տրված՝ 23.02.2012 թ., 026-ի կողմից	2008 р.	13.90	81650.4	սեփականության իրավունքով

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅԱՆ ԱՇԽԱՏԱԿԱԶՄԻ ՂԵԿԱՎԱՐ-ՆԱԽԱՐԱՐ

Դ. ՀԱՐՈՒԹՅՈՒՆՅԱՆ