Հավելված N 1 ՀՀ կառավարության 2015 թվականի հոկտեմբերի 29-ի N 1250 - Ն որոշման

Կ Ա Ջ Մ ՀԱՆՐԱՊԵՏԱԿԱՆ ՋՈՐԱԿՈՉԱՅԻՆ ՀԱՆՁՆԱԺՈՂՈՎԻ

U. Ohանյան	- ՀՀ պաշտպանության նախարար
	(husixsuudnnilh suuhuuguh)

(հանձնաժողովի նախագահ)

Յու. Խաչատուրով - ՀՀ զինված ուժերի գլխավոր շտաբի պետ

(հանձնաժողովի նախագահի տեղակալ)

Հ. Մուրադյան - ՀՀ զինվորական կոմիսար

Վ. Գասպարյան - ՀՀ կառավարությանն առընթեր ՀՀ

ոստիկանության պետ

Գ. Հակոբյան - ՀՀ կառավարությանն առրնթեր ազգային

անվտանգության ծառայության տնօրեն

Գ. Կոստանյան - ՀՀ գլխավոր դատախազ

Ա. Երիցյան - ՀՀ տարածքային կառավարման և արտակարգ

իրավիճակների նախարար

Ա. Մուրադյան - ՀՀ առողջապահության նախարար

Գ. Բեգլարյան - ՀՀ տրանսպորտի և կապի նախարար

Ա. Աշուտյան - ՀՀ կրթության և գիտության նախարար

է. Նալբանդյան - ՀՀ արտաքին գործերի նախարար

Կ. Նահապետյան - ՀՀ Ազգային ժողովի պաշտպանության,

ազգային անվտանգության և ներքին գործերի

մշտական հանձնաժողովի նախագահ

(համաձայնությամբ)

Վ. Ասցատրյան - ՀՀ կառավարության աշխատակացմի

ազգային փոքրամասնությունների և կրոնի

հարցերի վարչության պետ

Ա. Ասատրյան - ՀՀ կառավարության աշխատակազմի

պետաիրավական վարչության պետ

(հանձնաժողովի քարտուղար)

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅԱՆ ԱՇԽԱՏԱԿԱԶՄԻ ՂԵԿԱՎԱՐ-ՆԱԽԱՐԱՐ

Դ. ՀԱՐՈՒԹՅՈՒՆՅԱՆ

Հավելված N 2 ՀՀ կառավարության 2015 թվականի հոկտեմբերի 29-ի N 1250 - Ն որոշման

Կ Ա Ջ Մ ՄԱՐՋԱՅԻՆ (ԵՐԵՎԱՆ ՔԱՂԱՔԻ) ՋՈՐԱԿՈՉԱՅԻՆ ՀԱՆՁՆԱԺՈՂՈՎՆԵՐԻ

Տարածքների և զինվորական կոմիսարիատների անվանումները		Հանձնաժողովների անդամները	
1	2		
<u>Երևան</u> Արաբկիր		- Երևանի քաղաքապետ (հանձնաժողովի նախագահ)	
Մաշտոց	 Է. Ապրիամով	- ՀՀ ԶՈՒ ԳՇ պետի առաջին տեղակալ	
Կենտրոնական	գ. գպրրասով	- Երևան քաղաքի ոստիկանության վարչության պետ	
Նոր Նորք Հահուման		- Երևան քաղաքի կայազորի ռազմական	
Շահումյան Շենգավիթ		ոստիկանության բաժնի պետ - Արաբկիրի, Մաշտոցի, Կենտրոնականի, Նոր Նորքի, Շահումյանի, Շնեգավիթի, Էրեբունու զինվորական կոմիսարներ	
Էրեբունի			
<u> </u>		- ՀՀ Արագածոտնի մարզպետ (հանձնաժողովի նախագահ)	
Աշտարակ	Ա. Նազարյան	- ՀՀ պաշտպանության նախարարի տեղակալ	
Ապարան		- մարզային ոստիկանության վարչության պետ	
Թալին		Արմավիրի կայազորի ռազմական ոստիկանության Աշտարակի բաժանմունքի պետ - Աշտարակի, Ապարանի, Թալինի զինվորական կոմիսարներ	
<u> </u>		- ՀՀ Արարատի մարզպետ (հանձնաժողովի նախագահ)	
Արտաշատ Արարատ Մասիս	Ա. Կարապետյան	- ՀՀ ԶՈՒ ԳՇ հետախուզության վարչության պետ - մարզային ոստիկանության վարչության պետ - ՀՀ ՊՆ Արարատի ոազմական ոստիկանության բաժանմունքի պետ - Արտաշատի, Արարատի, Մասիսի զինվորական կոմիսարներ	

1		2
Արմավիր Արմավիր Էջմիածին	Ա. Դավթյան	- ՀՀ Արմավիրի մարզպետ (հանձնաժողովի նախագահ) - ՀՀ ԶՈՒ գլխավոր շտաբի օպերատիվ վարչության պետ - մարզային ոստիկանության վարչության պետ - Արմավիրի կայազորի ռազմական ոստիկանության բաժնի պետ - Արմավիրի, Էջմիածնի զինվորական կոմիսարներ
Գեղարքունիք Գավառ Մարտունի Սևան Վարդենիս Ճամբարակ	Պ. Պողոսյան	- ՀՀ Գեղարքունիքի մարզպետ (հանձնաժողովի նախագահ) - 2-րդ բանակային կորպուսի հրամանատար - մարզային ոստիկանության վարչության պետ - Սևանի կայազորի ռազմական ոստիկանության բաժնի պետ - Գավաոի, Մարտունու, Սևանի, Վարդենիսի, Ճամբարակի զինվորական կոմիսարներ
Լոոի Վանաձոր Սպիտակ Ստեփանավան Տաշիր Թումանյան	Օ. Գասպարյան	- ՀՀ Լոռու մարզպետ (հանձնաժողովի նախագահ) - 3-րդ բանակային կորպուսի հրամանատար - մարզային ոստիկանության վարչության պետ - Լոռու կայազորի ռազմական ոստիկանության Վանաձորի բաժնի պետ - Վանաձորի, Սպիտակի, Ստեփանավանի, Տաշիրի, Թումանյանի զինվորական կոմիսարներ
Կոտայք Կոտայք (Աբովյան) Հրազդան Չարենցավան Նաիրի	Հ. Բաղմանյան	- ՀՀ Կոտայքի մարզպետ (հանձնաժողովի նախագահ) - ՀՀ ԶՈՒ գլխավոր շտաբի պետի տեղակալ - մարզային ոստիկանության վարչության պետ - Երևանի կայազորի ռազմական ոստիկանության Աբովյանի բաժնի պետ - Կոտայքի, Հրազդանի, Չարենցավանի, Նաիրիի զինվորական կոմիսարներ
Շիրակ Գյումրի Արթիկ Աշոցք Անի Ախուրյան Ամասիա	Մ. Գալստյան	- ՀՀ Շիրակի մարզպետ (հանձնաժողովի նախագահ) - ՀՀ ԶՈՒ գլխավոր շտաբի պետի տեղակալ - մարզային ոստիկանության վարչության պետ - Շիրակի կայազորի ռազմական ոստիկանության բաժնի պետ -Գյումրու, Արթիկի, Աշոցքի, Անիի, Ախուրյանի, Ամասիայի զինվորական կոմիսարներ

1		2
<u>Սյունիք</u>		- ՀՀ Սյունիքի մարզպետ (հանձնաժողովի նախագահ)
Կապան	S. Փարվանյան	- 1-ին բանակային կորպուսի հրամանատար
Գորիս		- մարզային ոստիկանության վարչության պետ
Սիսիան		- Գորիսի կայազորի ռազմական ոստիկանության բաժնի պետ
Մեղրի		- Կապանի, Գորիսի, Սիսիանի, Մեղրու
		զինվորական կոմիսարներ
Վայոց ձոր		- ՀՀ Վայոց ձորի մարզպետ
 Եղեգնաձոր	 Ա. Մակարյան	(հանձնաժողովի նախագահ) - 4-րդ բանակային կորպուսի հրամանատար
Վայք	լ Հ. Ծազարյան	-
		- Եղեգնաձորի կայազորի ռազմական
		ոստիկանության բաժնի պետ
<u>Տավու</u> շ		- Եղեգնաձորի, Վայքի զինվորական կոմիսարներ
<u>Ծավու</u> շ		- ՀՀ Տավուշի մարզպետ (Իստչչավորուի նախագահ)
Իջևան	Ա. Բրուտյան	(հանձնաժողովի նախագահ) -ՀՀ ԶՈՒ ԳՇ վարչական՝ ապարատի ղեկավար
Տավուշ (Բերդ)		- մարզային ոստիկանության վարչության պետ
Նոյեմբերյան		- Լոռու կայազորի ռազմական ոստիկանության
O bybayys		Իջևանի բաժնի պետ
Դիլիջան		- Իջևանի, Տավուշի, Նոյեմբերյանի, Դիլիջանի զինվորական կոմիսարներ

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅԱՆ ԱՇԽԱՏԱԿԱՋՄՒ ՂԵԿԱՎԱՐ-ՆԱԽԱՐԱՐ

Դ. ՀԱՐՈՒԹՅՈՒՆՅԱՆ

Հավելված N 3 ՀՀ կառավարության 2015 թվականի հոկտեմբերի 29-ի N 1250 - Ն որոշման

Կ Ա Ջ Մ ԿԵՆՏՐՈՆԱԿԱՆ ԲԺՇԿԱԿԱՆ ՀԱՆՁՆԱԺՈՂՈՎԻ

Հ. Մուրադյան - ՀՀ զինվորական կոմիսար

(հանձնաժողովի նախագահ)

Հ. Մինասյան - ՀՀ զինվորական կոմիսարիատի ավագ բժիշկ,

բ/ծ փոխգնդապետ (հանձնաժողովի

նախագահի տեղակալ)

Հ. Նազարյան - ՀՀ ՊՆ ռազմական ոստիկանությունից,

կապիտան

Վ. Հունանյան - ՀՀ ՊՆ աշխատակազմի վերահսկիչ

վարչությունից

U. Ղասաբյան - ՀՀ առողջապահության նախարարության

աշխատակազմի առողջապահական ծրագրերի և որակի կառավարման վարչության գլխավոր մասնագետ

Գ. Շահնազարյան - թերապևտ, բ/ծ կապիտան

Պ. Սարաֆլան - սրտաբան

Ա. Պետրոսյան - սրտաբան, բ/ծ լեյտենանտ

Գ. Հովհաննիսյան - նյարդաբան, բ.գ.դ., պրոֆ.

S. Ազարյան - նյարդաբան, բ/ծ մայոր

Վ. Հովհաննիսյան - մաշկաբան, բ/ծ մայոր

Ժ. Բալասանյան - մաշկաբան

Խ. Էլրամջյան - վիրաբույժ

S. Մարտիրոսյան - վիրաբույժ, բ/ծ մայոր

Ա. Գրիգորյան - վնասվածքաբան, բ.գ.թ., դոցենտ

Ս. Սահակյան - վնասվածքաբան, բ/ծ մայոր

Գ. Սարգսյան - օտոլարինգոլոգ, բ/ծ մայոր

Հ. Բարսեղյան - օտոլարինգոլոգ

Ե. Բաղդասարյան - ակնաբույժ, բ.գ.թ., դոցենտ

Ն. Բաղդասարյան - ակնաբույժ, բ/ծ մայոր

Վ. Բաբայան - հոգեբույժ

U. Սարդարյան - hոգեբույժ, բ/ծ մայոր

Ռ. Բզանյան - hամակարգչային օպերատոր, ավագ սերժանտ /Պ/

Ա. Բաբայան - հանձնաժողովի քարտուղար

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅԱՆ ԱՇԽԱՏԱԿԱՋՄԻ ՂԵԿԱՎԱՐ-ՆԱԽԱՐԱՐ

Դ. ՀԱՐՈՒԹՅՈՒՆՅԱՆ