## Հավելված N 1 ՀՀ կառավարության 2018 թվականի մայիսի 3 -ի N 536 - Ն որոշման

# ԿԱՁՄ

### ՀԱՆՐԱՊԵՏԱԿԱՆ ՋՈՐԱԿՈՉԱՅԻՆ ՀԱՆՁՆԱԺՈՂՈՎԻ

Վ. Սարգսյան	- Պաշտպանության նախարարի պաշտոնակատար (հանձնաժողովի նախագահ)	
Մ. Հակոբյան	- ՀՀ զինված ուժերի գլխավոր շտաբի պետ (հանձնաժողովի նախագահի տեղակալ)	
Հ. Մուրադյան	- ՀՀ զինվորական կոմիսար	
Վ. Գասպարյան	- Ոստիկանության պետ	
Գ. Կուտոյան	- Ազգային անվտանգության ծառայության տնօրեն	
U. Դավթյան	- ՀՀ գլխավոր դատախազ	
Վ. Մկրտչյան	- Կրթության և գիտության նախարարի պարտականություն- ները ժամանակավորապես կատարող	
Վ. Մարտիրոսյան	- Տրանսպորտի, կապի և տեղեկատվական տեխնոլոգիա- ների նախարարի պաշտոնակատար	
Վ. Մարտիրոսյան Լ. Ալթունյան		
1 11 7	ների նախարարի՝ պաշտոնակատար	
Լ. Ալթունյան	ների նախարարի՝ պաշտոնակատար - Առողջապահության նախարարի պաշտոնակատար	
Լ. Ալթունյան Է. Նալբանդյան	ների նախարարի՝ պաշտոնակատար  - Աոողջապահության նախարարի պաշտոնակատար  - Արտաքին գործերի նախարարի պաշտոնակատար  - Տարածքային կառավարման և զարգացման նախարարի	

2

ՀԱՑԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅԱՆ ԱՇԽԱՏԱԿԱՋՄԻ ՂԵԿԱՎԱՐ Վ. ՍՏԵՓԱՆՅԱՆ

## Հավելված N 2 ՀՀ կառավարության 2018 թվականի մայիսի 3 -ի N 536 - Ն որոշման

Կ Ա Ջ Մ ՄԱՐՋԱՅԻՆ (ԵՐԵՎԱՆ ՔԱՂԱՔԻ) ՋՈՐԱԿՈՉԱՅԻՆ ՀԱՆՁՆԱԺՈՂՈՎՆԵՐԻ

Տարածքների և զինվորական կոմիսարիատների անվանումները	Հանձնաժողովների անդամներ	
1	2	
<u>Երևան</u>		- Երևանի քաղաքապետ
Արաբկիր		(հանձնաժողովի նախագահ)
Երևանի N 1	Օ. Գասպարյան	ՀՀ ԶՈՒ ԳՇ պետի առաջին տեղակալ
Կենտրոնական		- Երևան քաղաքի ոստիկանության վարչության պետ
Երևանի N 3		- Երևան քաղաքի կայազորի ռազմական ոստիկանության բաժնի պետ
Շենգավիթ		-Արաբկիրի, Երևանի N 1, Կենտրոնականի, Երևանի N 3, Շնեգավիթի, Էրեբունու զինվորական կոմիսարներ
Էրեբունի		
<u> Արագածոտն</u>		- Արագածոտնի մարզպետ
		(հանձնաժողովի նախագահ)
Արագածոտնի մարզի	Ա. Դավթյան	-5-րդ բանակային կորպուսի հրամանատար
		- մարզային ոստիկանության վարչության պետ
		Աշտարակի ռազմական  ոստիկանության բաժանմունքի պետ - Արագածոտնի մարզի զինվորական կոմիսար
<u> </u>		- ՀՀ Արարատի մարզպետ
	Ա. Մարտիկյան	(հանձնաժողովի նախագահ) - ՀՀ ԶՈՒ ԳՇ  հետախուզության վարչության պետ
Արարատի մարզի		- մարզային ոստիկանության վարչության պետ
		- Արարատի ռազմական ոստիկանության բաժանմունքի պետ
		- Արարատի մարզի զինվորական կոմիսար
<u> Արմավիր</u>		- Արմավիրի մարզպետ
		(հանձնաժողովի նախագահ)

Արմավիրի մարզի	Տ. Խաչատրյան	-Հሩ ՋՈՒ գլխավոր շտաբի պետի տեղակալ-օպերատիվ վարչության պետ - մարզային ոստիկանության վարչության պետ - Արմավիրի ռազմական ոստիկանության բաժնի պետ - Արմավիրի մարզի զինվորական կոմիսար
<u>Գեղարքունիք</u> Գեղարքունիքի մարզի	Դ. Մանուկյան	ՀՀ Գեղարքունիքի մարզպետ  (հանձնաժողովի նախագահ)  - 2 -րդ բանակային կորպուսի հրամանատար  - մարզային ոստիկանության վարչության պետ  - Մևանի, Մարտունու ռազմական ոստիկանության բաժնի պետեր  - Գեղարքունիքի մարզի զինվորական կոմիսար
<u>Լոոի</u> Վանաձոր Սպիտակ Ստեփանավան Տաշիր	Գ. Խաչատուրով	ՀՀ Լոռու մարզպետ (հանձնաժողովի նախագահ) - 3-րդ բանակային կորպուսի հրամանատար - մարզային ոստիկանության վարչության պետ - Լոռու կայազորի ռազմական ոստիկանության Վանաձորի բաժնի պետ -Վանաձորի, Սպիտակի, Ստեփանավանի, Տաշիրի, Թումանյանի
Թումանյան Կոտայք Կոտայք (Աբովյան) Հրազդան Չարենցավան Նաիրի	Ա. Մակարյան	-ՀՀ Կոտայքի մարզպետ (հանձնաժողովի նախագահ) - ՀՀ ԶՈՒ գլխավոր շտաբի պետի տեղակալ-մարտական պատրաստության վարչության պետ - մարզային ոստիկանության վարչության Աբովյանի բաժնի պետ - Կոտայքի, Հրազդանի, Չարենցավանի, Նաիրի զինվորական
<b>Շիրակ</b> Գյումրի Արթիկ Աշոցք  Մնի Ախուրյան Ամասիա	Ս.Գալստյան	- Շիրակի մարզպետ (հանձնաժողովի նախագահ) - ՀՀ ԶՈՒ գլխավոր շտաբի պետի տեղակալ - մարզային ոստիկանության վարչության պետ - Շիրակի ռազմական ոստիկանության բաժանմունքի պետ -Գյումրու, Արթիկի, Աշոցքի, Անիի, Ախուրյանի, Ամասիայի զինվորական կոմիսարներ

<u>Մյունիք</u> Մյունիքի մարզի	Ա. Մելքումյան	- Մյունիքի մարզպետ (հանձնաժողովի նախագահ) - 1 -ին բանակային կորպուսի հրամանատար - մարզային ոստիկանության վարչության պետ - Գորիսի, Կապանի և Միսիանի ռազմական ոստիկանության բաժնի պետեր - Մյունիքի մարզի զինվորական կոմիսար
<u>Վայոց ձոր</u> Եղեգնաձոր Վայք	Վ. Քոչարյան	- Վայոց ձորի մարզպետ (հանձնաժողովի նախագահ) - 4-րդ բանակային կորպուսի հրամանատար - մարզային ոստիկանության վարչության պետ - Վայքի ռազմական ոստիկանության բաժնի պետ - Եղեգնաձորի, Վայքի զինվորական կոմիսարներ
Տավուշ Իջևան Տավուշ (Բերդ) Նոյեմբերյան Դիլիջան	Ա. Բրուտյան	- Տավուշի մարզպետ (հանձնաժողովի նախագահ) -ՀՀ ԶՈՒ ԳՇ վարչական ապարատի ղեկավար -մարզային ոստիկանության վարչության պետ - Իջևանի և Տավուշի ռազմական ոստիկանության բաժնի պետեր - Իջևանի, Տավուշի, Նոյեմբերյանի, Դիլիջանի զինվորական կոմիսարներ

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅԱՆ ԱՇԽԱՏԱԿԱՋՄԻ ՂԵԿԱՎԱՐ

Վ. ՍՏԵՓԱՆՅԱՆ

#### Հավելված N 3 ՀՀ կառավարության 2018 թվականի մայիսի 3 -ի N 536 - Ն որոշման

#### **५ ५ ८ ८ ७**

#### ԿԵՆՏՐՈՆԱԿԱՆ ԲԺՇԿԱԿԱՆ ՀԱՆՁՆԱԺՈՂՈՎԻ

Հենրիկ Կարապետի Մուրադյան - ՀՀ զինվորական կոմիսար (հանձնաժողովի նախագահ)

Հովհաննես Աստվածատուրի Մինասյան - ՀՀ զինվորական կոմիսարիատի ավագ բժիշկ, բ/ծ

փոխգնդապետ (հանձնաժողովի նախագահի տեղակալ)

Վահե Կորյունի Հակոբյան - Առողջապահության նախարարության աշխատակազմի

ղեկավարի տեղակալ

Վահան Նաիրիի Մուկուչյան -թերապևտ

Էդուարդ Արմենի Ավագյան -թերապևտ, բ/ծ կապիտան

Հայկ Ռաֆայելի Հովսեփյան -սրտաբան, բ/ծ փոխգնդապետ

Արշակ Վարդգեսի Ղազարյան -նյարդաբան

Մկրտիչ Էդուարդի Դարբինյան -նյարդաբան, բ/ծ մայոր

Սահակ Աշոտի Հակոբյան -մաշկաբան

Գարիկ Մարատի Սողոմոնյան -վիրաբույժ, բ/ծ մայոր

Արամ Աշոտի Միրիջանյան -վիրաբույժ, բ.գ.թ.

Սերգեյ Համլետի Սիմոնյան -վնասվածքաբան, բ/ծ մայոր

Բագրատ Արտաշեսի Բավեյան -վնասվածքաբան

Գարիկ Սմբատի Սարգսյան -օտոլարինգոլոգ, բ/ծ մայոր

Նարինե Լավրենտի Բաղդասարյան -ակնաբույժ, բ/ծ մայոր

Եղիշե Ալիկի Բաղդասարյան -ակնաբույժ, բ.գ.թ.

Տիգրան Շամշադի Սարգսյան -հոգեբույժ, բ/ծ մայոր

Ռուդոլֆ Կնյազի Սարգսյան -հոգեբույժ

Դաֆիկ Գևորգի Բզանյան -համակարգ. օպերատոր, ավագ սերժանտ /Պ/

Անի Մերգեյի Բաբայան -հանձնաժողովի քարտուղար

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅԱՆ ԱՇԽԱՏԱԿԱԶՄԻ ՂԵԿԱՎԱՐ

Վ. ՍՏԵՓԱՆՅԱՆ