28 հունիսի 2018 թվականի N 715 - Ն

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅԱՆ 2014 ԹՎԱԿԱՆԻ ԴԵԿՏԵՄԲԵՐԻ 18-Ի N 1444-Ն ՈՐՈՇՄԱՆ ՄԵՋ ՓՈՓՈԽՈՒԹՅՈՒՆ ԿԱՏԱՐԵԼՈՒ Մ Ա Ս Ի Ն

Հիմք ընդունելով «Հայաստանի Հանրապետության վարչատարածքային բաժանման մասին» Հայաստանի Հանրապետության օրենքի 1-ին հոդվածը՝ Հայաստանի Հանրապետության կառավարությունը ո ր ո շ ո ւ մ է.

1. Հայաստանի Հանրապետության կառավարության 2014 թվականի դեկտեմբերի 18-ի «Հայաստանի Հանրապետության սահմանամերձ համայնքներին տրվող սոցիալական աջակցության փոխհատուցման ենթակա ծավալների, փոխհատուցման կարգի և փոխհատուցում ստացող սահմանամերձ համայնքների բնակավայրերի ցանկը հաստատելու և Հայաստանի Հանրապետության կառավարության 2013 թվականի մարտի 21-ի N 271-Ն որոշման մեջ փոփոխություն կատարելու մասին» N 1444-Ն որոշման N 1 հավելվածի ցանկը շարադրել հետևյալ խմբագրությամբ.

«	Մարզը	Համայնքը	Բնակավայրը
	ՀՀ Արարատի մարզ	Երասխ	գ. Երասխ
		Պարույր Սևակ	գ. Պարույր Սևակ
			գ. Տիգրանաշեն
	ՀՀ Գեղարքունիքի մարզ	Շամբարակ	ք. Շամբարակ
			գ. Վահան
	ՀՀ Վայոց ձորի մարզ	Արենի	գ. Խաչիկ
		Զաոիթափ	գ. Խնձորուտ
			գ. Սերս

2. Սույն որոշումն ուժի մեջ է մտնում պաշտոնական հրապարակմանը հաջորդող
օրվանից։

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՎԱՐՉԱՊԵՏ

Ն. ՓԱՇԻՆՅԱՆ

		T =[]
		գ. Բարեկամավան
	Նոյեմբերյան	գ. Բերդավան
		գ. Դովեղ
		գ. Կոթի
		գ. Ոսկեպար
		գ. Ոսկեվան
		գ. Այգեձոր
		գ. Այգեպար
		գ. Արծվաբերդ
	Բերդ	գ. Մովսես
	1 um	գ. Ներքին կարմիր աղբյուր
ՀՀ Տավուշի մարզ		գ. Չինարի
		գ. Չորաթան
		գ. Պառավաքար
		գ. Վերին կարմիր աղբյուր
	Ազատամուտ	գ. Ազատամուտ
	II.a.h.	գ. Այգեհովիտ
	Այգեհովիտ	գ. Կայան
	Բերքաբեր	գ. Բերքաբեր
	Ծաղկավան (Իջևանի շրջ.)	գ. Ծաղկավան
	Կիրանց	գ. Կիրանց
	Կողբ	գ. Կողբ
	Սարիգյուղ	գ. Սարիգյուղ
	Սևքար	գ. Սևքար
	Վազաշեն	գ. Վազաշեն
Ընդամենը	16 համայնք	37 բնակավայր

գ. Նոր Ազնաբերդ

գ. Բարձրունի ք. Նոյեմբերյան գ. Բաղանիս