Հավելված ՀՀ վարչապետի 2018 թ. հունիսի 6 -ի N 625 - Ա որոշման

«Հավելված ՀՀ վարչապետի 1999 թ. սեպտեմբերի 3 -ի N 544 որոշման

ԱՆՀԱՏԱԿԱՆ ԿԱԶՄ

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՊԵՏԱԿԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՄԱՆ ՀԱՄԱԿԱՐԳԻ ԲԱՐԵՓՈԽՈՒՄՆԵՐԻ ՀԱՆՁՆԱԺՈՂՈՎԻ

Ա. Միրզոյան	- առաջին փոխվարչապետ (հանձնաժողովի նախագահ)
Է. Աղաջանյան	- վարչապետի աշխատակազմի ղեկավար
Կ. Բրուտյան	- ֆինանսների նախարարի առաջին տեղակալ
Վ. Տերտերյան	- ՀՀ տարածքային կառավարման և զարգացման նախարարի առաջին տեղակալի պաշտոնակատար
Ս. Քրմոյան	- ՀՀ արդարադատության նախարարի տեղակալի պաշտոնակատար
Ն. Երիցյան	- ՀՀ կենտրոնական բանկի նախագահի տեղակալ (համաձայնությամբ)
Ս. Վասիլյան	- ՀՀ քաղաքացիական ծառայության խորհրդի նախագահի տեղակալ (համաձայնությամբ)
Ա. Բադալյան	- ՀՀ կառավարությանն առընթեր քաղաքաշինության պետական կոմիտեի նախագահի առաջին տեղակալ

Հ. Քոչարյան	- ՀՀ ոստիկանության պետի տեղակալ
Ա. Սարգսյան	- վարչապետի աշխատակազմի ղեկավարի առաջին տեղակալ
Կ. Առուստամյան	- ՀՀ հաշվեքննիչ պալատի մեթոդաբանության, վերլուծությունների և միջազգային կապերի վարչության պետ (համաձայնությամբ)
Ա. Մկրտչյան	-պետական հատվածի արդիականացման երրորդ ծրագրի ղեկավար (հանձնաժողովի քարտուղար) »։

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՎԱՐՉԱՊԵՏԻ ԱՇԽԱՏԱԿԱԶՄԻ ՂԵԿԱՎԱՐ

Է. ԱՂԱՋԱՆՅԱՆ