Հավելված ՀՀ վարչապետի 2015 թ. մարտի 6 -ի N 161 - Ա որոշման

ԿԱԶՄ

2015 ԹՎԱԿԱՆԻ ՄԱՐՏԻ 11-12-Ը ՔՈՒՎԵՅԹԻ ՊԵՏՈՒԹՅՈՒՆ ՄԵԿՆՈՂ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐԱԿԱՆ ՊԱՏՎԻՐԱԿՈՒԹՅԱՆ

Հ. Աբրահամյան - ՀՀ վարչապետ

Ա. Երիցյան - ՀՀ տարածքային կառավարման և արտակարգ իրավիճակների

նախարար

Կ. Ճշմարիտյան - ՀՀ էկոնոմիկայի նախարար

Ս. Կարապետյան - ՀՀ գյուղատնտեսության նախարար

Հ. Հակոբյան - ՀՀ սփլուռքի նախարար

Գ. Դումանյան - ՀՀ կառավարության աշխատակազմի ղեկավար-նախարարի

առաջին տեղակալ

L. Մարգսյան - Հատուկ հանձնարարություններով դեսպան

U. Մանասարյան - ՀՀ արտաքին գործերի նախարարի տեղակալ

Գ. Պողոսյան - ՀՀ վարչապետի մամույի քարտուղար

U. Քարտաշյան - ՀՀ կառավարության աշխատակազմի արտաքին կապերի

վարչության պետ

Վ. Ասոյան - ՀՀ արտաքին գործերի նախարարության «Պետական

արարողակարգի ծառայություն» գործակալության պետի

պաշտոնակատար (05.03.2015թ. -12.03.2015թ.)

Մ. Մկրտումյան	- ՀՀ արտաքին գործերի նախարարության աշխատակազմի Մերձավոր և Միջին Արևելքի վարչության Արաբական թերակղզու երկրների բաժնի պետ
Է. Հարությունյան	- ՀՀ կառավարության աշխատակազմի արտաքին կապերի վարչության արարողակարգի բաժնի պետի պաշտոնակատար
Ա. Խաչատրյան	- ՀՀ կառավարության աշխատակազմի տեղեկատվության և հասարակայնության հետ կապերի վարչության փորձագետ
Տ. Լիլոյան	- Հայաստանում «ՏԱՍՍ» լրատվական գործակալության ներկայացուցչության ղեկավար (համաձայնությամբ)
Տ. Մեհրաբյան	- «Տնտեսական բարեփոխումների վերլուծական- տեղեկատվական կենտրոն» ՊՈԱԿ-ի լուսանկարիչ
Ա. Շահինյան	- «Տնտեսական բարեփոխումների վերլուծական- տեղեկատվական կենտրոն» ՊՈԱԿ-ի օպերատոր
Ա. Այվազյան	- ՀՀ արտաքին գործերի նախարարության « ^Պ ետական արարողակարգի ծառայություն» գործակալության կցորդ (05.03.2015թ12.03.2015թ.)
Ա. Զատիկյան	- ՀՀ վարչապետի անվտանգության ծառայության աշխատող
Բ. Բարսեղյան	- ՀՀ վարչապետի անվտանգության ծառայության աշխատող
Խ. Ադումյան	- թարգմանիչ

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅԱՆ ԱՇԽԱՏԱԿԱՋՄԻ ՂԵԿԱՎԱՐ-ՆԱԽԱՐԱՐ

Դ. ՀԱՐՈՒԹՅՈՒՆՅԱՆ