Հավելված ՀՀ վարչապետի 2015 թ. մարտի 9-ի N 166 - Ա որոշման

ԱՆՀԱՏԱԿԱՆ ԿԱԶՄ

«ԵՐԵՎԱՆԻ ԳԵՎՈՐԳ ԷՄԻՆԻ ԱՆՎԱՆ N 182 ԱՎԱԳ ԴՊՐՈՑ» ՀԻՄՆԱԴՐԱՄԻ ՀՈԳԱԲԱՐՁՈՒՆԵՐԻ ԽՈՐՀՐԴԻ

Տ. Վարդան եպիսկոպոս Նավասարդյան	- Քրիստոնեական դաստիարակության կենտրոնի տնօրեն և Էօրնեկյան վարժարանի տեսուչ (համաձայնությամբ)
Տ. Գևորգ եպիսկոպոս Սարոյան	- Մայր Աթոռի հոգևոր-կրթական հաստատությունների վերատեսուչ և Գևորգյան հոգևոր ճեմարանի տեսուչ (համաձայնությամբ)
Կ. Հովակիմյան	- Երևանի N 118 ավագ դպրոցի տնօրեն (համաձայնությամբ)
Տ. Հովհաննիսյան	- «ԷԿԼՕՖ» հիմնադրամի գործադիր տնօրեն (համաձայնությամբ)
Ն. Հովհաննիսյան	- ՀՀ կրթության և գիտության նախարարության աշխատակազմի հանրակրթության վարչության պետ
Ա. Հովսեփյան	- Գևորգ Էմինի անվան N 182 ավագ դպրոցի տնօրենի ուսումնական աշխատանքների գծով տեղակալ, պատմու- թյան ուսուցչուհի (համաձայնությամբ)
Գ. Պողոսյան	- Գևորգ Էմինի անվան N 182 ավագ դպրոցի ծնողական խորհրդի անդամ (համաձայնությամբ)

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅԱՆ ԱՇԽԱՏԱԿԱԶՄԻ ՂԵԿԱՎԱՐ-ՆԱԽԱՐԱՐ

Դ. ՀԱՐՈՒԹՅՈՒՆՅԱՆ