Հավելված ՀՀ վարչապետի 2015 թ մարտի 9-ի N 173 - Ա որոշման

ԱՆՀԱՏԱԿԱՆ ԿԱԶՄ ՎԱՀԱՆ ՏԵՐՅԱՆԻ 130-ԱՄՅԱԿԸ ՆՇՈՂ ՀՈԲԵԼՅԱՆԱԿԱՆ ՀԱՆՁՆԱԺՈՂՈՎԻ

Հ. Աբրահամյան - ՀՀ վարչապետ (հանձնաժողովի նախագահ)

Հ. Պողոսյան - ՀՀ մշակույթի նախարար

Ա. Աշոտյան - ՀՀ կրթության և գիտության նախարար

Պ. Սաֆարյան - ՀՀ ֆինանսների նախարարի առաջին տեղակալ

S. Մարգարյան - Երևանի քաղաքապետ (համաձայնությամբ)

Ռ. Ջաղինյան - Հանրային հեռուստառադիոընկերության խորհրդի նախագահ

(համաձայնությամբ)

Ա. Իսահակյան - ՀՀ գիտությունների ազգային ակադեմիայի «Մ. Աբեղյանի անվան

գրականության ինստիտուտ» ՊՈԱԿ-ի տնօրեն (համաձայնությամբ)

Կ. Վարդանյան - «Ե. Չարենցի անվան գրականության և արվեստի թանգարան» ՊՈԱԿ-ի

տնօրեն (համաձայնությամբ)

Է. Միլիտոնյան - «Հայաստանի գրողների միություն» հասարակական կազմակերպության

նախագահ (համաձայնությամբ)

Ս. Մուրադյան - Երևանի պետական համալսարանի հայ բանասիրության ֆակուլտետի

հայ գրականության պատմության ամբիոնի վարիչ, պրոֆեսոր

(համաձայնությամբ)

Ա. Հակոբյան -«Տերյան» մշակութային կենտրոն» հասարակական կազմակերպության

նախագահ (համաձայնությամբ)

Ա. Միրզախանյան - ՀՀ կառավարության աշխատակազմի սոցիայական վարչության պետ

(հանձնաժողովի քարտուղար)

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅԱՆ ԱՇԽԱՏԱԿԱՋՄԻ ՂԵԿԱՎԱՐ-ՆԱԽԱՐԱՐ

Դ. ՀԱՐՈՒԹՅՈՒՆՅԱՆ