Հավելված ՀՀ վարչապետի 2015 թ. մարտի 30-ի N 229- Ա որոշման

५ ५ ८ ८ ८

«ԵՐԵՎԱՆԻ ՊԵՏԱԿԱՆ ՀԱՄԱԼՍԱՐԱՆ» ՀԻՄՆԱԴՐԱՄԻ ՀՈԳԱԲԱՐՁՈՒՆԵՐԻ ԽՈՐՀՐԴԻ

Հիմնադրի անունից առաջադրված խորհրդի անդամներ

U. Սարգսյան - ՀՀ Նախագահ (համաձայնությամբ)

Ա. Աշոտյան - ՀՀ կրթության և գիտության նախարար

Հ. Հակոբյան - ՀՀ սփյուռքի նախարար

Վ. Սարգսյան - ՀՀ Նախագահի աշխատակազմի ղեկավար

(համաձայնությամբ)

Գ. Հարությունյան - ՀՀ սահմանադրական դատարանի նախագահ

(համաձայնությամբ)

Ռ. Մարտիրոսյան - ՀՀ գիտությունների ազգային ակադեմիայի

նախագահ (համաձայնությամբ)

Ա. Դավթյան - ՀՀ Ազգային ժողովի գիտության, կրթու-

թյան, մշակույթի, երիտասարդության և սպորտի հարցերի մշտական հանձնաժողովի նախա-

գահ (համաձայնությամբ)

Ա. Քարամյան - ՀՀ սպորտի և երիտասարդության հարցերի

նախարարի տեղակալ

Լիազոր մարմնի կողմից առաջադրված խորհրդի անդամներ

Հ. Հովսեփյան - ՀՀ Նախագահի վերահսկողական ծառայության

ղեկավար (համաձայնությամբ)

Ս. Լպուտյան - Հայաստանի շախմատի ֆեդերացիայի խորհրդի նախա-

գահի առաջին տեղակալ (համաձայնությամբ)

Դ. Հայրապետյան - «Երիտասարդական միջոցառումների իրականացման

15_0229

lı	ենսորոն	_{រ»}	h เทโเด	ոենւ	hiiiis	ານໄດ້ນານ	โเทเเ	aı	บบปร	ı۱
ч	uuuijiiit	<i>1//</i> 111144-	ji uluo	muu 1	nuu	mum	unt	σ	ասլ	-1

Լ. Ավետիսյան	- «Բանբեր Երևանի համալսարանի» հանդեսի գլխավոր խմբագրի տեղակալ <mark>համաձայնությամբ)</mark>						
Հ. Մուսայելյան	- «Սինոփսիս Հայաստան» ՓԲԸ-ի գործադիր տնօրեն (համաձայնությամբ)						
S. Լիլոյան	- ԻՏԱՌ-ՏԱՍՍ լրատվական գործակալության հայաս- տանյան գրասենյակի տնօրեն (համաձայնությամբ)						
Ա. Ենգոյան	- Երևանի պետական համալսարանի միջազգային հարա- բերությունների ֆակուլտետի քաղաքական գիտության պատմության և տեսության ամբիոնի վարիչ (համաձայնությամբ)						
Ա. Մովսիսյան	- Երևանի պետական համալսարանի հայոց պատմու- թյան ամբիոնի դոցենտ (համաձայնությամբ)						
Պրոֆեսորադասախոսական կազմից ընտրված խորհրդի անդամներ							
Ն. Հարությունյան	- Երևանի պետական համալսարանի մանկավարժության ամբիոնի վարիչ						
Մ. Ապրեսյան	- Երևանի պետական համալսարանի անգլերեն լեզվի N 1 ամբիոնի վարիչ						
Է. Հարությունյան	- Երևանի պետական համալսարանի սոցիալական փիլիսոփայության և բարոյագիտության ամբիոնի վարիչ						
Գ. Հաջյան	- Երևանի պետական համալսարանի ալիքային պրոցես- ների տեսության և ֆիզիկայի ամբիոնի պրոֆեսոր						
Ռ. Հարությունյան	- Երևանի պետական համալսարանի գենետիկայի և բջջաբանության ամբիոնի վարիչ						
Ա. Վաղարշյան	- Երևանի պետական համալսարանի պետության և իրավունքի տեսության և պատմության ամբիոնի վարիչ						
Ա. Աթանեսյան	- Երևանի պետական համալսարանի կիրառական սոցիոլոգիայի ամբիոնի վարիչ						
Ս. Շուքուրյան	- Երևանի պետական համալսարանի տեղեկատվական տեխնոլոգիաների կրթական և հետազոտական կենտրոնի գիտական ղեկավար						

Ռ. Քարամյան	- Երևանի պետական համալսարանի աշխարհագրու- թյան և երկրաբանության ֆակուլտետի ասպիրանտ
Յ. Աշրաֆյան	- Երևանի պետական համալսարանի մաթեմատիկայի և մեխանիկայի ֆակուլտետի մագիստրոս
Մ. Մալխասյան	- Երևանի պետական համալսարանի պատմության ֆակուլտետի ասպիրանտ
Ն. Հայրապետյան	- Երևանի պետական համալսարանի աստվածաբանու- թյան ֆակուլտետի ասպիրանտ
Հ. Գալստյան	- Երևանի պետական համալսարանի կենսաբանության ֆակուլտետի մագիստրոս
Ռ. Ալավերդյան	- Երևանի պետական համալսարանի տնտեսագիտու- թյան և կառավարման ֆակուլտետի մագիստրոս
Ա. Սարգսյան	- Երևանի պետական համալսարանի միջազգային հարաբերությունների ֆակուլտետի ասպիրանտ
Ա. Մնացականյան	- Երևանի պետական համալսարանի փիլիսոփայության և հոգեբանության ֆակուլտետի ուսանողուհի

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅԱՆ ԱՇԽԱՏԱԿԱԶՄԻ ՂԵԿԱՎԱՐ-ՆԱԽԱՐԱՐ

Դ. ՀԱՐՈՒԹՅՈՒՆՅԱՆ