Հավելված ՀՀ վարչապետի 2015 թ. ապրիլի 11-ի N 269 - Ա որոշման

## ԱՆՀԱՏԱԿԱՆ ԿԱԶՄ

## ረቦԱՆՏ ՄԱԹԵՎՈՍՅԱՆԻ ԾՆՆԴՅԱՆ 80-ԱՄՅԱԿԸ ՆՇՈՂ ՀՈԲԵԼՅԱՆԱԿԱՆ ՀԱՆՁՆԱԺՈՂՈՎԻ

Հ. Աբրահամյան	- ՀՀ վարչապետ (հանձնաժողովի նախագահ)
Հ. Պողոսյան	- ՀՀ մշակույթի նախարար
Ա. Աշոտյան	- ՀՀ կրթության և գիտության նախարար
Ն. Սարգսյան	-ՀՀ քաղաքաշինության նախարար
Տ. Մարգարյան	- Երևանի քաղաքապետ (համաձայնությամբ)
Ռ. Մարտիրոսյան	- ՀՀ գիտությունների ազգային ակադեմիայի նախագահ (համաձայնությամբ)
Ա. Նալբանդյան	- ՀՀ Լոռու մարզպետ
Ռ. Ջաղինյան	- Հանրային հեռուստառադիոընկերության խորհրդի նախագահ (համաձայնությամբ)
Ա. Իսահակյան	- «ՀՀ գիտությունների ազգային ակադեմիայի Մ. Աբեղյանի անվան գրականության ինստիտուտ» ՊՈԱԿ-ի տնօրեն (համաձայնությամբ)
Կ. Վարդանյան	- «Ե. Չարենցի անվան գրականության և արվեստի թանգարան» ՊՈԱԿ-ի տնօրեն  (համաձայնությամբ)
Է. Միլիտոնյան	- «Հայաստանի գրողների միություն» հասարակական կազմակերպության նախագահ (համաձայնությամբ)
Կ. Աղաբեկյան	- Երևանի պետական համալսարանի բանասիրության ամբիոնի պրոֆեսոր, մաթևոսյանագետ (համաձայնությամբ)
Դ. Մաթևոսյան	- «Հրանտ Մաթևոսյան» հիմնադրամի տնօրեն (համաձայնությամբ)
Վ. Մովսիսյան	- Հրանտ Մաթևոսյանի կինը (համաձայնությամբ)
Ա. Միրզախանյան	-  ՀՀ կառավարության աշխատակազմի սոցիալական վարչության պետ (հանձնաժողովի քարտուղար)

## ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅԱՆ ԱՇԽԱՏԱԿԱԶՄԻ ՂԵԿԱՎԱՐ-ՆԱԽԱՐԱՐ

Դ. ՀԱՐՈՒԹՅՈՒՆՅԱՆ