Հավելված ՀՀ վարչապետի 2015 թ. ապրիլի 16 -ի N 294 - Ա որոշման

५ LL ឧ U

«ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԱԶԳԱՅԻՆ ՊՈԼԻՏԵԽՆԻԿԱԿԱՆ ՀԱՄԱԼՄԱՐԱՆ» ՀԻՄՆԱԳՐԱՄԻ ՀՈԳԱԲԱՐՁՈՒՆԵՐԻ ԽՈՐՀՐԴԻ

Հիմնադրի անունից առաջադրված խորհրդի անդամներ

Գ. Մինասյան	- ՀՀ Ազգային ժողովի ֆինանսավարկային և
	բյուջետային հարցերի մշտական

իանձնաժողովի նախագահ

(համաձայնությամբ)

Ս. Նիկոյան -ՀՀ Ազգային ժողովի պատգամավոր

(համաձայնությամբ)

Ա. Ջանջուղազյան - ՀՀ ֆինանսների նախարարի տեղակալ,

գլխավոր գանձապետ

Գ. Բադալյան - ՀՀ էկոնոմիկայի նախարարի տեղակայ

L. Շահվերդյան - ՀՀ էներգետիկայի և բնական պաշարների

նախարարի տեղակալ

Կ. Իսախանյան - ՀՀ տարածքային կառավարման և

արտակարգ իրավիճակների նախարարի

տեղակալ

Է. Ղազարյան -Հալ-Ռուսական (Սլավոնական)

համալսարանի մաթեմատիկայի և բարձր տեխնոլոգիաների ինստիտուտի տնօրեն

(համաձայնությամբ)

Մ. Հակոբյան -«Քաջարանի պղնձամոլիբդենային

կոմբինատ» ՓԲԸ-ի տնօրենների խորհրդի

նախագահ (համաձայնությամբ)

Լիազոր մարմնի կողմից առաջադրված խորհրդի անդամներ

Տ. Մարգարյան	- Երևանի քաղաքապետ (համաձայնությամբ)
Ա. Աշուսյան	- ՀՀ կրթության և գիտության նախարար
Մ. Ղազարյան	- ՀՀ կրթության և գիտության նախարարության աշխատակազմի ղեկավար
Գ. Եղինյան	- ՀՀ կրթության և գիտության նախարարության աշխատակազմի ֆինանսատնտեսագիտական և հաշվապահական հաշվաոման վարչության պետ
Ռ. Սուքիասյան	- ՀՀ կրթության և գիտության նախարարության աշխատակազմի բարձրագույն և հետբուհական մասնագիտական կրթության վարչության պետ
Հ. Մուսայելյան	- «Սինոփսիս Հայաստան» ՓԲԸ-ի գործադիր տնօրեն (համաձայնությամբ)
Ա. Բալդրյան	- «Յունիքոմփ» ՓԲԸ-ի տնօրեն (համաձայնությամբ)
Մ. Վարդանյան	-«Հայկական ԱԷԿ» ՓԲԸ-ի գլխավոր տնօրենի պաշտոնակատար (համաձայնությամբ)
One of Language constitution	l

Պրոֆեսորադասախոսական կազմից ընտրված խորհրդի անդամներ

Յ. Սարգսյան	- Հայաստանի ազգային պոլիտեխնիկական համալսարանի մեքենագիտության ամբիոնի պրոֆեսոր
Ռ. Վահանյան	- Հայաստանի ազգային պոլիտեխնիկական համալսարանի ֆիզիկական դաստիարակության և սպորտի ամբիոնի դասախոս
Ֆ. Փարիկյան	- Հայաստանի ազգային պոլիտեխնիկական

համալսարանի մեքենաշինական արտադրության և համալիր մեքենայացման ամբիոնի դոցենտ Պ. Բալջյան - Հայաստանի ազգային պոլիտեխնիկական

համալսարանի օդային տրանսպորտի շահագործման և կառավարման ամբիոնի

պրոֆեսոր

Ռ. Հակոբյան - Հայաստանի ազգային պոլիտեխնիկական

համալսարանի ընդերքաբանության և շրջակա միջավայրի պահպանության ամբիոնի դոցենտ

Մ. Մարկոսյան - Հայաստանի ազգային պոլիտեխնիկական

համալսարանի տեղեկատվական անվտանգության և ծրագրային անվտանգության ապահովման

ամբիոնի պրոֆեսոր

Մ. Ստակյան - Հայաստանի ազգային պոլիտեխնիկական

համալսարանի մեքենագիտության ամբիոնի

պրոֆեսոր

Հ. Սիմոնյան - Հայաստանի ազգային պոլիտեխնիկական

համալսարանի մեքենագիտության ամբիոնի

դոցենտ

Ուսանողության կողմից ընտրված խորհրդի անդամներ

Ա. Խաչատրյան - Հայաստանի ազգային պոլիտեխնիկական

համալսարանի կիբեռնետիկայի ֆակուլտետի

մագիստրոս

Կ. Կոգարով - Հայաստանի ազգային պոլիտեխնիկական

համալսարանի էներգետիկական ֆակուլտետի

ասպիրանտ

Գ. Հարությունյան - Հայաստանի ազգային պոլիտեխնիկական

համալսարանի քոմփյութերային համակարգերի և

ինֆորմատիկայի ֆակուլտետի մագիստրոս

Գ. Իսպիրյան - Հայաստանի ազգային պոլիտեխնիկական

համալսարանի կիրառական մաթեմատիկայի և

ֆիզիկայի ֆակուլտետի ուսանող

Է. Պողոսյանին - Հայաստանի ազգային պոլիտեխնիկական

համալսարանի քոմփլութերային համակարգերի և

ինֆորմատիկայի ֆակուլտետի ուսանող

4

Հ. Ավագյան - Հայաստանի ազգային պոլիտեխնիկական

համալսարանի քոմփյութերային համակարգերի և

ինֆորմատիկայի ֆակույտետի մագիստրոս

S. Ավետիսյան - Հայաստանի ազգային պոլիտեխնիկական

համալսարանի էներգետիկական ֆակուլտետի

ուսանող

Ա. Գևորգյան - Հայաստանի ազգային պոլիտեխնիկական

համալսարանի կիբեռնետիկա ֆակուլտետի

մագիստրոս

ՀԱՑԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՑԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՑԱՆ ԱՇԽԱՏԱԿԱԶՄԻ ՂԵԿԱՎԱՐ-ՆԱԽԱՐԱՐ