Հավելված ՀՀ վարչապետի 2015 թ. հունիսի 15 -ի N 512 - Ա որոշման

## ԱՆՀԱՏԱԿԱՆ ԿԱԶՄ

## ԲԱՆԱԿՑԱՅԻՆ ԽՄԲԻ

Ա. Գևորգյան	- ՀՀ ֆինանսների նախարարի տեղակալ (բանակցային խմբի ղեկավար)
Ա. Առաքելյան	- ՀՀ տրանսպորտի և կապի նախարարի առաջին տեղակալ
Գ. Գրիգորյան	- ՀՀ տրանսպորտի և կապի նախարարության աշխա- տակազմի ղեկավար
Ա. Բաղդասարյան	- ՀՀ էկոնոմիկայի նախարարության աշխատակազմի տնտեսական զարգացման քաղաքականության վարչության պետ
Ա. Կարապետյան	- ՀՀ ֆինանսների նախարարության աշխատակազմի բյուջետային ծախսերի ֆինանսական ծրագրավորման վարչության տրանսպորտի և հաղորդակցության ոլորտներում բյուջետային ընթացիկ ծախսերի ֆինանսական ծրագրավորման բաժնի պետ
Ա. Ավագյան	- ՀՀ  ֆինանսների  նախարարության  աշխատակազմի իրավաբանական վարչության իրավական խորհրդա- տվության և զարգացման բաժնի պետ
Է. Բաղդասարյան	- ՀՀ ֆինանսների նախարարության աշխատակազմի միջազգային համագործակցության վարչության օտար- երկրյա պետությունների և միջազգային կազմակերպու- թյունների հետ համագործակցության բաժնի գլխավոր մասնագետ
Ս. Մկրտչյան	– ՀՀ ֆինանսների նախարարության աշխատակազմի պետական պարտքի կառավարման վարչության գործառնական բաժնի գլխավոր մասնագետ

## ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅԱՆ ԱՇԽԱՏԱԿԱԶՄԻ ՂԵԿԱՎԱՐ-ՆԱԽԱՐԱՐ

Դ. ՀԱՐՈՒԹՅՈՒՆՅԱՆ