Հավելված ՀՀ վարչապետի 2015 թ. հունիսի 30-ի N559-Ա որոշման

ԱՆՀԱՏԱԿԱՆ ԿԱԶՄ ԱՇԽԱՏԱՆՔԱՅԻՆ ԽՄԲԻ

Ա. Մելկիկյան	- ՀՀ ֆինանսների նախարարության աշխատակազմի միջազգային համագործակցության վարչության պետ (աշխատանքային խմբի հայկական կողմի համանախագահ)
Լ. Դավթյան	- ՀՀ գյուղատնտեսության նախարարության սննդամթերքի անվտանգության պետական ծառայության պետի տեղակալ
Մ. Մարտիրոսյան	- ՀՀ ֆինանսների նախարարության աշխատակազմի մաքսային հսկողության վարչության պետի տեղակալ
Տ. Տիգրանյան	- ՀՀ ֆինանսների նախարարության աշխատակազմի տեղեկատվական տեխնոլոգիաների ենթակառուցվածքների ներդրման և զարգացման վարչության պետի տեղակալ
Լ. Ֆարմանյան	- ՀՀ ֆինանսների նախարարության աշխատակազմի միջազգային համագործակցության վարչության պետի տեղակալ
Ա. Մկրտչյան	- ՀՀ Էկոնոմիկայի նախարարության աշխատակազմի ֆինանսա- բյուջետային վարչության ֆինանսական և բյուջետային ծրագրերի բաժնի պետ
Ս. Ղուկասյան	- ՀՀ առողջապահության նախարարության առողջապահա- կան պետական տեսչության իրավական ապահովման և բողոքարկման բաժնի պետ
Ա. Թունյան	- «Էլեկտրոնային կառավարման ենթակառուցվածքների ներդրման գրասենյակ (ԷԿԵՆԳ)» ՓԲԸ-ի տնօրենի պաշտոնակատար (համաձայնությամբ)
Ք. Պողոսյան	- ՀՀ ազգային վիճակագրական ծառայության վճարային հաշվեկշռի և արտաքին առևտրի վիճակագրության բաժնի պետ (համաձայնությամբ)

Ս. Գևորգյան

- ՀՀ արտաքին գործերի նախարարության աշխատակազմի իրավաբանական վարչության միջազգային պայմանագրերի կատարման և ներպետական իրավունքի բաժնի գլխավոր մասնագետ

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅԱՆ ԱՇԽԱՏԱԿԱՋՄԻ ՂԵԿԱՎԱՐ-ՆԱԽԱՐԱՐ