Հավելված ՀՀ վարչապետի 2015 թ. օգոստոսի -ի N - Ա որոշման

ԿԱԶՄ

ԳԵՐՄԱՆԻԱՅԻ ԴԱՇՆԱՅԻՆ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅՈՒՆ ՄԵԿՆՈՂ՝ ՊԱՏՎԻՐԱԿՈՒԹՅԱՆ

Արամայիս Գրիգորյան - ՀՀ բնապահպանության նախարար (պատվիրակության դեկավար)

Էլյանորա Գրիգորյան - ՀՀ բնապահպանության նախարարի խորհրդական

Արթուր Դանիելյան - ՀՀ բնապահպանության նախարարության աշխատակազմի

միջազգային համագործակցության վարչության պետ

Գագիկ Մանուչարյան - ՀՀ բնապահպանության նախարարության աշխատակազմի

շրջակա միջավայրի պահպանության քաղաքականության

վարչության պետ

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅԱՆ ԱՇԽԱՏԱԿԱԶՄԻ ՂԵԿԱՎԱՐ-ՆԱԽԱՐԱՐԻ ՏԵՂԱԿԱԼ

Գ. ԴՈՒՄԱՆՑԱՆ