Հավելված ՀՀ վարչապետի 2015 թ. օգոստոսի 26 -ի N 783 - Ա որոշման

Կ Ա Ջ Մ ՎՄՐԴՈՒՀԻ ԽԱՉԱՏՐՅԱՆԻ ԹԱՂՄԱՆ ԿԱՍԱԿԱԿԱՆ ՀԱՆՁՆԱԺՈՂՈՎԻ

Հ. Պողոսյան	- ՀՀ մշակույթի նախարար (հանձնաժողովի նախագահ)
Պ. Սաֆարյան	- ՀՀ ֆինանսների նախարարի առաջին տեղակալ
Ա. Առաքելյան	- ՀՀ տրանսպորտի և կապի նախարարի տեղակալ
Ս. Խաչատրյան	- ՀՀ առողջապահության նախարարի տեղակալ
Ա. Սու <u>ք</u> իասյան	- Երևանի քաղաքապետի տեղակալ (համաձայնությամբ)
U. Հովհաննիսյան	- ՀՀ կառավարությանն առընթեր ՀՀ ոստիկանության պետի տեղակալ
Ա. Ամիրյան	- «Հայաստանի հանրային ռադիոընկերություն» ՓԲԸ-ի գործադիր տնօրեն (համաձայնությամբ)
Հովնան եպիսկոպոս Հակոբյան	- Մայր Աթոո Սուրբ Էջմիածնի լուսարարապետ (համաձայնությամբ)
Վ. Սուքիասյան	- Երևանի քաղաքապետարանի բնակչության սպասարկման ծառայության պետ (համաձայնությամբ)
Դ. Ղազարյան	- «Հայաստանի երաժշտական ընկերություն» հասարակական կազմակերպության նախագահ (համաձայնությամբ)
Ն. Նազարյան	- «Հայաստանի կամերային երաժշտության կենտրոն» ՊՈԱԿ-ի տնօրենի պաշտոնակատար (համաձայնությամբ)
Ռ. Մաթևոսյան	- երգիչ, ՀՀ ժողովրդական արտիստ (համաձայնությամբ)
Դ. Բարսեղյան	- Վ. Խաչատրյանի թոոը (համաձայնությամբ)

ՀԱՑԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՑԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՑԱՆ ԱՇԽԱՏԱԿԱԶՄԻ ՂԵԿԱՎԱՐ-ՆԱԽԱՐԱՐ

Դ. ՀԱՐՈՒԹՅՈՒՆՅԱՆ