Հավելված ՀՀ վարչապետի 2015 թ. սեպտեմբերի 9-ի N 812 - Ա որոշման

៤॥ឧ៤

2015 ԹՎԱԿԱՆԻ ՍԵՊՏԵՄԲԵՐԻ 22-24-Ը ԲԵԼԱՌՈՒՍԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅՈՒՆ ՄԵԿՆՈՂ ՊԱՏՎԻՐԱԿՈՒԹՅԱՆ

Արամայիս Գրիգորյան - ՀՀ բնապահպանության նախարար (պատվիրակության ղեկավար) Արթուր Դանիելյան - ՀՀ բնապահպանության նախարարության աշխատակազմի միջազգային համագործակցության վարչության պետ Գագիկ Մանուչարյան - ՀՀ բնապահպանության նախարարության աշխատակազմի շրջակա միջավայրի պահպանության քաղաքականության վարչության պետ Աշոտ Վարդևանյան - ՀՀ բնապահպանության նախարարության աշխատակազմի կենսառեսուրմների կառավարման գործակալության պետի տեղակալ Գրիշա Հովհաննիսյան - ՀՀ բնապահպանության նախարարության «Բնապահպանական ծրագրերի իրականացման» գրասենյակ պետական հիմնարկի տնօրեն Արամ Գաբրիելյան - «Կլիմայի փոփոխության մասին շրջանակային կոնվենցիայի» ազգային համակարգող (համաձայնությամբ)

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅԱՆ ԱՇԽԱՏԱԿԱՋՄԻ ՂԵԿԱՎԱՐ-ՆԱԽԱՐԱՐ

Դ. ՀԱՐՈՒԹՅՈՒՆՅԱՆ