Հավելված ՀՀ վարչապետի 2015 թ. դեկտեմբերի 10-ի N 1202 - Ա որոշման

ԿԱԶՄ

2015 ԹՎԱԿԱՆԻ ԴԵԿՏԵՄԲԵՐԻ 14-16-Ը ԲՈՒԼՂԱՐԻԱՅԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅՈՒՆ (ՍՈՖԻԱ) ՄԵԿՆՈՂ ՊԱՏՎԻՐԱԿՈՒԹՅԱՆ

Գ. Բեգլարյան	- ՀՀ տրանսպորտի և կապի նախարար (հանձնա- ժողովի նախագահ, պատվիրակության ղեկավար)
Գ. Գրիգորյան	- ՀՀ տրանսպորտի և կապի նախարարության աշխա- տակազմի ղեկավար
Մ. Ապրեսյան	- ՀՀ էկոնոմիկայի նախարարության աշխատակազմի զբոսաշրջության զարգացման քաղաքականության վարչության պետ
Ա. Բաղդասարյան	- ՀՀ գյուղատնտեսության նախարարության աշխա- տակազմի հողերի օգտագործման և մելիորացիայի վարչության պետ
Ք. Բեգլարյան	- ՀՀ տրանսպորտի և կապի նախարարության աշխա- տակազմի արտաքին կապերի և ծրագրերի վարչու- թյան պետի տեղակալ
Ա. Հովհաննիսյան	- ՀՀ կրթության և գիտության նախարարության աշխատակազմի արտաքին կապերի և սփյուոքի վարչության արտաքին կապերի բաժնի պետ
Լ. Սարոյան	- ՀՀ տարածքային կառավարման և արտակարգ իրավիճակների նախարարության աշխատակազմի արտաքին կապերի վարչության տարածքային կառավարման և տեղական ինքնակառավարման ոլորտների միջազգային ծրագրերի բաժնի պետ
Ա. Ալե <u>ք</u> սանյան	- ՀՀ առևտրաարդյունաբերական պալատի գործադիր տնօրեն, Երևան քաղաքի առևտրաարդյունաբերական պալատի նախագահ (համաձայնությամբ)
Ա. Հովհաննիսյան	- Հայաստանի զարգացման հիմնադրամի ներդրում- ների գծով տնօրեն (համաձայնությամբ)

Ա. Ղազարյան - Հայաստանի արդյունաբերողների և գործարարների

(գործատուների) միության նախագահ

(իամաձայնությամբ)

Ք. Գրիգորյան - ՀՀ կառավարության աշխատակազմի արտաքին

կապերի վարչության գլխավոր մասնագետ

Պ. Հովհաննիսյան - ՀՀ արտաքին գործերի նախարարության աշխատա-

կազմի Եվրոպայի վարչության պետ (հանձնաժողովի

քարտուղար)

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅԱՆ ԱՇԽԱՏԱԿԱԶՄԻ ՂԵԿԱՎԱՐ-ՆԱԽԱՐԱՐ