Հավելված ՀՀ վարչապետի 2018 թ. փետրվարի 9 -ի N 104 - Ա որոշման

## ዛቢደሆ

## ԷԴՈՒԱՐԴ ԽԱՉԻԿՅԱՆԻ ԹԱՂՄԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐԱԿԱՆ ՀԱՆՁՆԱԺՈՂՈՎԻ

Ռ. Մարտիրոսյան	- ՀՀ գիտությունների ազգայի ակադեմիայի նախագահ (հանձնաժողովի նախագահ) (համաձայնությամբ)
Յու. Սուվարյան	- ՀՀ գիտությունների ազգայի ակադեմիայի հայագիտության և հասարակական գիտությունների բաժանմունքի ակադեմիկոս- քարտուղար (համաձայնությամբ)
Ա. Ջանջուղազյան	- ՀՀ ֆինանմների նախարարի առաջին տեղակալ
Գ. Գրիգորյան	- ՀՀ տրանսպորտի և կապի նախարարի առաջին տեղակալ
Մ. Մկրտչյան	- ՀՀ կրթության և գիտության նախարարի տեղակալ
Ս. Խաչատրյան	- ՀՀ առողջապահության նախարարի տեղակալ
Ա. Սուքիասյան	- Երևանի քաղաքապետի տեղակալ (համաձայնությամբ)
Ս. Հովհաննիսյան	- ՀՀ կառավարությանն առընթեր ՀՀ ոստիկանության պետի տեղակալ
Գերաշնորհ Տ. Հովնան եպիսկոպոս Հակոբյան	- Մայր Աթոո Սուրբ Էջմիածնի լուսարարապետ (համաձայնությամբ)
Ա. Սուքիասյան	- Երևանի քաղաքապետարանի «Բնակչության հատուկ սպասարկում» ՀՈԱԿ-ի տնօրեն (համաձայնությամբ)
Ռ. Կոստանյան	-  ՀՀ գիտությունների ազգայի ակադեմիայի ֆիզիկայի  և աստղաֆիզիկայի բաժանմունքի ակադեմիկոս-քարտուղար (համաձայնությամբ)
Ա. Միքայելյան	- ՀՀ գիտությունների ազգայի ակադեմիայի «Վ. Համբարձումյանի անվան Բյուրականի աստղադիտարան» ՊՈԱԿ-ի տնօրեն (համաձայնությամբ)
Ռ. Խաչիկյան	- Է. Խաչիկյանի դուստրը (համաձայնությամբ)

## ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅԱՆ ԱՇԽԱՏԱԿԱԶՄԻ ՂԵԿԱՎԱՐ

Վ. ՍՏԵՓԱՆՅԱՆ