Հավելված ՀՀ վարչապետի 2018 թ. փետրվարի 26 -ի N 175 - Ա որոշման

ԱՆՀԱՏԱԿԱՆ ԿԱԶՄ

«ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՍՅՈՒՆԻՔԻ ՄԱՐՋԻ ԵՐԵԽԱՅԻ ԵՎ ԸՆՏԱՆԻՔԻ ԱՋԱԿՑՈՒԹՅԱՆ ԿԵՆՏՐՈՆ» ՀԻՄՆԱԴՐԱՄԻ ՀՈԳԱԲԱՐՁՈՒՆԵՐԻ ԽՈՐՀՐԴԻ

Ա. Պետրոսյան	- ՀՀ աշխատանքի և սոցիալական հարցերի նախարարի առաջին տեղակալ (խորհրդի նախագահ)
Ռ. Սարգսյան	- ՀՀ Կապանի մարզպետարանի աշխատակազմի ղեկավար
Ա. Հայրապետյան	- ^Կ ապանի համայնքի ղեկավար (համաձայնությամբ)
Ա. Սարգսյան	- Սիսիանի համայնքի ղեկավար (համաձայնությամբ)
Ա. Առուշանյան	- Գորիսի համայնքի ղեկավար (համաձայնությամբ)
Մ. Զաքարյան	- Մեղրիի համայնքի ղեկավար (համաձայնությամբ)
Վ. Աղաբեկյան	- «Քարգացման նախաձեռնություններ» տարածաշրջանային սոցիալ-տնտեսական հասարակական կազմակերպության նախագահ (համաձայնությամբ)
Հ. Խեմչյան	- ՄԱԿ-ի մանկական հիմնադրամի հայաստանյան գրա- սենյակի երեխայի պաշտպանության ծրագրի ղեկավար (համաձայնությամբ)

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅԱՆ ԱՇԽԱՏԱԿԱՋՄԻ ՂԵԿԱՎԱՐ

Վ.ՍՏԵՓԱՆՅԱՆ