Հավելված ՀՀ վարչապետի 2018 թ. փետրվարի 27 -ի N 184 - Ա որոշման

## 

## ԱԼԵՔՍԱՆԴՐ ԹԱՄԱՆՅԱՆԻ ԾՆՆԴՅԱՆ 140-ԱՄՅԱԿԻՆ ՆՎԻՐՎԱԾ ՄԻՋՈՑԱՌՈՒՄՆԵՐԸ ԿԱԶՄԱԿԵՐՊՈՂ ՀԱՆՁՆԱԺՈՂՈՎԻ

Ն. Սարգսյան	- ՀՀ կառավարությանն առընթեր  քաղաքաշինության պետական կոմիտեի նախագահ (հանձնաժողովի նախագահ)
Ա. Սամուելյան	- ՀՀ մշակույթի նախարարի տեղակալ
Ա. Ղուլարյան	- ՀՀ կառավարությանն առընթեր քաղաքաշինության պետական կոմիտեի նախագահի տեղակալ
Կ. Արեյան	- Երևանի քաղաքապետի առաջին տեղակա (համաձայնությամբ)
Տ. Բարսեղյան	- Երևան քաղաքի գլխավոր ճարտարապետ (համաձայնությամբ)
Մ. Գրիգորյան	- «Հայաստանի հանրային ռադիոընկերություն» ՓԲԸ-ի գործադիր տնօրեն (համաձայնությամբ)
Մ. Մինասյան	- «Հայաստանի Հանրապետության ճարտարապետների միություն» հասարակական կազմակերպության նախագահ (համաձայնությամբ)
Ս. Օհանյան	- «Երևաննախագիծ» ՓԲԸ-ի տնօրեն (համաձայնությամբ)
Գ. Գալստյան	- Երևանի ճարտարապետաշինարարական պետական համալսարանի ռեկտոր (համաձայնությամբ)
Ա. Եսայան	- ՀՀ կառավարությանն առընթեր քաղաքաշինության պետական կոմիտեի նախագահի մամլո քարտուղար
Ա. Տեր-Մինասյան	- «Ա. Թամանյանի անվան ճարտարապետության թանգարան- ինստիտուտ» ՊՈԱԿ-ի տնօրեն (համաձայնությամբ)
Գ. Թամանյան	- Ալ. Թամանյանի թոռը (համաձայնությամբ)

## ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅԱՆ ԱՇԽԱՏԱԿԱԶՄԻ ՂԵԿԱՎԱՐ

Վ.ՍՏԵՓԱՆՅԱՆ