Հավելված ՀՀ վարչապետի 2018 թ. փետրվարի 27 -ի N 189 - Ա որոշման

ԱՆՀԱՏԱԿԱՆ ԿԱԶՄ ՄԻՋԳԵՐԱՏԵՍՉԱԿԱՆ ՀԱՆՁՆԱԺՈՂՈՎԻ

U. Գևորգյան - ՀՀ Նախագահի աշխատակազմի ղեկավար (հանձնաժողովի նախագահ, համաձայնությամբ)

U. Ամիրյան - ՀՀ մշակույթի նախարար

L. Մկրտչյան - ՀՀ կրթության և գիտության նախարար

U. Կարայան - ՀՀ տնտեսական զարգացման և ներդրումների նախարար

Հ. Հակոբյան - ՀՀ սփյուռքի նախարար

Հ. Պողոսյան - ՀՀ Նախագահի խորհրդական (հանձնաժողովի նախագահի

տեղակալ, միջոցառումների մասով ՀՀ հանձնակատար)

Ա. Ջանջուղազյան - ՀՀ ֆինանսների նախարարի առաջին տեղակալ

Կ. Նազարյան - ՀՀ արտաքին գործերի նախարարի տեղակալ

Զ. Զեյթունցյան - ՀՀ տնտեսական զարգացման և ներդրումների նախարարության

զբոսաշրջության պետական կոմիտեի նախագահ

Վ. Ջիլավյան - ՀՀ կառավարության աշխատակազմի դեկավարի տեղակալ

Ա. Ա. Ավակյան - Հայաստանի ցարգացման հիմնադրամի գործադիր տնօրեն

(համաձայնությամբ)

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅԱՆ ԱՇԽԱՏԱԿԱԶՄԻ ՂԵԿԱՎԱՐ

Վ. ՍՏԵՓԱՆՅԱՆ