Հավելված ՀՀ վարչապետի 2018 թ. մարտի 2-ի N 213 - U որոշման

ԿԱԶՄ

2018 ԹՎԱԿԱՆԻ ՄԱՐՏԻ 12-13-Ը ԼԻԲԱՆԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅՈՒՆ ՄԵԿՆՈՂ՝ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐԱԿԱՆ ՊԱՏՎԻՐԱԿՈՒԹՅԱՆ

-10	20-21-1 4-11110-04-0
Կ. Կարապետյան	- ՀՀ վարչապետ
Ս. Կարայան	- ՀՀ տնտեսական զարգացման և ներդրումների նախարար
Հ. Հակոբյան	- ՀՀ սփյուոքի նախարար
Դ. Լոքյան	- ՀՀ տարածքային կառավարման և զարգացման նախարար
Ի. Աոաքելյան	- ՀՀ գյուղատնտեսության նախարար
Ա. Պապիկյան	-ՀՀ արտաքին գործերի նախարարի տեղակալ
Լ. Սարգսյան	- Հատուկ հանձնարարություններով դեսպան
Ս. Մկրտչյան	- Լիբանանի Հանրապետությունում ՀՀ արտակարգ և լիազոր դեսպան
Ա. Ավակ Ավակյան	- Հայաստանի զարգացման հիմնադրամի գործադիր տնօրեն (համաձայնությամբ) (06.03.2018 թ 13.03.2018 թ.)
Ա. Խաչատուրյան	-«Ռազմավարական նախաձեռնությունների կենտրոն» հիմնադրամի գործադիր տնօրեն (համաձայնությամբ)

Ս. Քարտաշյան - ՀՀ կառավարության աշխատակազմի արտաքին

կապերի վարչության պետ

Ա. Արարատյան - ՀՀ վարչապետի մամուլի քարտուղար

Ա. Աղաջանյան - ՀՀ արտաքին գործերի նախարարության «Պետական

արարողակարգի ծառայություն» գործակալության պետի տեղակալ (06.03.2018 թ. - 13.03.2018 թ.)

Լ. Մինասյան - ՀՀ կառավարության աշխատակացմի արտաքին կապերի վարչության արարողակարգի բաժնի պետ Վ. Ասլանյան - ՀՀ կառավարության աշխատակացմի տեղեկատվության և հասարակայնության հետ կապերի վարչության գլխավոր մասնագետ Ա. Շահինյան - «Հանրային կապերի և տեղեկատվության կենտրոն» ՊՈԱԿ-ի օպերատոր S. Մեհրաբյան - «Հանրային կապերի և տեղեկատվության կենտրոն» ՊՈԱԿ-ի լուսանկարիչ Ա. Նաջարյան - ՀՀ վարչապետի արարողակարգի պատասխանատու Ա. Ալեքսանյան - ՀՀ վարչապետի անվտանցության ծառայության պետ Ա. Մանասարյան - ՀՀ վարչապետի անվտանգության ծառայության աշխատող (06.03.2018 թ. - 13.03.2018 թ.) Ա. Մանուկ - թարգմանիչ (համաձայնությամբ) Վ. Հակոբյան - «Շանթ» հեռուստարնկերության լրագրող (համաձայնությամբ) Ս. Վանցյան - «Շանթ» հեռուստարնկերության օպերատոր (համաձայնությամբ) Հ. Բաղդասարյան - Հայաստանի հանրային հեռուստաընկերության լրագրող (համաձայնությամբ) Է. Դավթյան - Հայաստանի հանրային հեռուստաընկերության օպերատոր (համաձայնությամբ) Ն. Մուրադյան - «Արմենիա» հեռուստարնկերության լրագրող (համաձայնությամբ) Ա. Գայստյան - «Արմենիա» հեռուստարնկերության օպերատոր (համաձայնությամբ)

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅԱՆ ԱՇԽԱՏԱԿԱԶՄԻ ՂԵԿԱՎԱՐ

Վ. ՍՏԵՓԱՆՅԱՆ