Հավելված ՀՀ վարչապետի 2018 թ. մարտի 15 -ի N 258 - Ա որոշման

ԱՆՀԱՏԱԿԱՆ ԿԱԶՄ

ԱՇԽԱՏԱՆՔԱՅԻՆ ԽՄԲԻ

Ա. Խաչատուրյան	– «Ռազմավարական նախաձեռնությունների կենտրոն» հիմնադրամի գործադիր տնօրեն (աշխատանքային խմբի ղեկավար) (համաձայնությամբ)
Տ. Խաչատրյան	- ՀՀ տնտեսական զարգացման և ներդրումների նախարարի առաջին տեղակալ
Դ. Անանյան	- ՀՀ ֆինանսների նախարարի տեղակալ
Վ. Միրումյան	- ՀՀ կառավարությանն առընթեր պետական եկամուտների կոմիտեի նախագահի տեղակալ
Է. Գյուլազյան	- ՀՀ վարչապետի խորհրդական
Զ. Զեյթունցյան	- ՀՀ տնտեսական զարգացման և ներդրումների նախարա- րության զբոսաշրջության պետական կոմիտեի նախագահ
Ա. Ա. Ավակյան	- Հայաստանի զարգացման հիմնադրամի գործադիր տնօրեն (համաձայնությամբ)
Ա. Ակոպովա	– «Ռազմավարական նախաձեռնությունների կենտրոն» հիմնադրամի զբոսաշրջության ոլորտի բարեփոխումների խմբի ղեկավար (համաձայնությամբ)

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅԱՆ ԱՇԽԱՏԱԿԱԶՄԻ ՂԵԿԱՎԱՐ

Վ. ՍՏԵՓԱՆՅԱՆ