Հավելված ՀՀ վարչապետի 2018 թ. մարտի 30-ի N 318 – Ա որոշման

ԱՆՀԱՏԱԿԱՆ ԿԱԶՄ ՄԻՋԳԵՐԱՏԵՍՉԱԿԱՆ ՀԱՆՁՆԱԺՈՂՈՎԻ

Ք. Քաբաբյան Հայաստանի Հանրապետության տրանսպորտի, կապի և տեղեկատվական տեխնոլոգիաների նախարարության աշխատակազմի ճանապարհային ոլորտի քաղաքականության վարչության պետ, հանձնաժողովի նախագահ Ս. Պողոսյան - Հայաստանի Հանրապետության տրանսպորտի, կապի և տեխնոլոգիաների նախարարության տեղեկատվական աշխատակազմի տրանսպորտային տեսչության ստուգումների վերահսկողության բաժնի պետ Ն. Մարտիրոսյան - Հայաստանի Հանրապետության կառավարությանն աորնթեր քաղաքաշինության պետական կոմիտեի աշխատակազմի ճարտարապետության և քաղաքաշինության վարչության ճարտարապետության բաժնի պետ Ա. Սողոմոնյան Հայաստանի Հանրապետության կառավարությանն աորնթեր անշարժ գույքի կադաստրի պետական կոմիտեր աշխատակացմի գեոդեցիայի և քարտեցագրության վարչության գեոդեցիայի բաժնի պետ Կ. Կոստանյան - Հայաստանի Հանրապետության ոստիկանության «Հանապարհային ոստիկանություն» ծառայության ճանապարհային երթևեկության կազմակերպման հսկողության բաժնի պետ, ոստիկանության փոխգնդապետ - Հայաստանի Հանրապետության կառավարությանն աորն-Կ. Նավասարդյան թեր քաղաքաշինության պետական կոմիտեի աշխատա-

վերահսկողության բաժնի պետ

գլխավոր տնօրեն (համաձայնությամբ)

կազմի քաղաքաշինական պետական տեսչության նորմատիվատեխնիկական և քաղաքաշինական փաստաթղթերի

- «Հայաստանի ավտումոբիլային ճանապարհների տնօրինություն» պետական ոչ առևտրային կազմակերպության

Ա. Արշակյան

Ա. Դարբինյան

- Հայաստանի Հանրապետության տարածքային կառավարման և զարգացման նախարարության աշխատակազմի տեղական ինքնակառավարման քաղաքականության վարչության տեղական ինքնակառավարման հարցերի համակարգման բաժնի գլխավոր մասնագետ

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅԱՆ ԱՇԽԱՏԱԿԱԶՄԻ ՂԵԿԱՎԱՐ

Վ. ՍՏԵՓԱՆՅԱՆ