ԿԱԶՄ

ሀΦՅՈՒՌՔԻ ԵՐԻՏԱՍԱՐԴՆԵՐԻ ՀԱՅՐԵՆԱՃԱՆԱՉՈՒԹՅԱՆ «ԱՐԻ ՏՈՒՆ» ԵՎ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԵՎ ՄԱՅԻՍՅԱՆ ՀԵՐՈՍԱՄԱՐՏԵՐԻ 100 ԵՎ ԵՐԵՎԱՆԻ ՀԻՄՆԱԴՐՄԱՆ 2800-ԱՄՅԱԿՆԵՐԻՆ ՆՎԻՐՎԱԾ «ԻՄ ՀԱՅԱՍՏԱՆ» ՀԱՄԱՀԱՅԿԱԿԱՆ ՓԱՌԱՏՈՆԻ 2018 ԹՎԱԿԱՆԻ ԾՐԱԳՐԵՐԸ ՀԱՄԱԿԱՐԳՈՂ ԽՈՐՀՐԴԻ

- 1. Հայաստանի Հանրապետության սփյուռքի նախարար (հանձնաժողովի նախագահ)
- 2. Հայաստանի Հանրապետության արտաքին գործերի նախարարի տեղակալ
- 3. Հայաստանի Հանրապետության տարածքային կառավարման և զարգացման նախարարի տեղակալ
 - 4. Հայաստանի Հանրապետության արտակարգ իրավիճակների նախարարի տեղակալ
 - 5. Հայաստանի Հանրապետության մշակույթի նախարարի տեղակալ
 - 6. Հայաստանի Հանրապետության կրթության և գիտության նախարարի տեղակալ
- 7. Հայաստանի Հանրապետության սպորտի և երիտասարդության հարցերի նախարարի տեղակալ
- 8. Հայաստանի Հանրապետության տնտեսական զարգացման և ներդրումների նախարարի տեղակալ
 - 9. Հայաստանի Հանրապետության պաշտպանության նախարարի տեղակալ
 - 10. Հայաստանի Հանրապետության առողջապահության նախարարի տեղակալ
- 11. Հայաստանի Հանրապետության կառավարությանն առընթեր Հայաստանի Հանրապետության ոստիկանության պետի տեղակալ
 - 12. Երևանի քաղաքապետի տեղակալ (համաձայնությամբ)

2

13. Արցախի Հանրապետության մշակույթի, երիտասարդության հարցերի և

զբոսաշրջության նախարարի տեղակալ (համաձայնությամբ)

14. Հայաստանի Հանրապետության Արագածուոնի մարզպետի տեղակալ

15. Հայաստանի Հանրապետության Արարատի մարզպետի տեղակալ

16. Հայաստանի Հանրապետության Արմավիրի մարզպետի տեղակալ

17. Հայաստանի Հանրապետության Կոտալքի մարզպետի տեղակալ

18. Հայաստանի Հանրապետության Գեղարքունիքի մարզպետի տեղակալ

19. Հայաստանի Հանրապետության Շիրակի մարզպետի տեղակալ

20. Հայաստանի Հանրապետության Լոռու մարզպետի տեղակալ

21. Հայաստանի Հանրապետության Տավուշի մարզպետի տեղակալ

22. Հայաստանի Հանրապետության Մյունիքի մարզպետի տեղակալ

23. «Հայաստանի ազգային պարարվեստի միություն» հասարակական կազմա-

կերպության նախագահ (համաձայնությամբ)

24. «Հայաստանի երաժշտական ընկերություն» հասարակական կազմակերպության

նախագահ (համաձայնությամբ)

25. Երևանի Կոմիտասի անվան պետական կոնսերվատորիայի ռեկտոր

(համաձայնությամբ)

26. Հայաստանի Հանրապետության սփլուռքի նախարարության աշխատակազմի

համահայկական ծրագրերի վարչության պետ (հանձնաժողովի քարտուղար)

ՀԱՑԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅԱՆ ԱՇԽԱՏԱԿԱՋՄԻ ՂԵԿԱՎԱՐ

Վ. ՍՏԵՓԱՆՅԱՆ