Հավելված ՀՀ վարչապետի 2018 թ. ապրիլի 27 -ի N 449 – Ա որոշման

ԱՆՀԱՏԱԿԱՆ ԿԱԶՄ ՄԻՋԳԵՐԱՏԵՍՉԱԿԱՆ ԱՇԽԱՏԱՆՔԱՅԻՆ ԽՄԲԻ

Ա. Հովհաննիսյան	- ՀՀ էներգետիկ ենթակառուցվածքների և բնական պաշար- ների նախարարության ընդերքի գործակալության պետ (աշխատանքային խմբի ղեկավար)
Ա. Այվազյան	- ՀՀ Էներգետիկ ենթակառուցվածքների և բնական պաշար- ների նախարարության ընդերքի գործակալության պետի տեղակալ
Վ. Հովակիմյան	- ՀՀ էներգետիկ ենթակառուցվածքների և բնական պաշար- ների նախարարի խորհրդական
Մ. Բադալյան	- ՀՀ բնապահպանության նախարարության բնապահպանության և ընդերքի տեսչական մարմնի ղեկավարի տեղակալ
Ա. Գիլոյան	- ՀՀ տարածքային կառավարման և զարգացման նախարարության աշխատակազմի տեղական ինքնակառավարման քաղաքականության վարչության պետ
Լ. Մանուկյան	- ՀՀ կառավարությանն առընթեր անշարժ գույքի կադաստրի պետական կոմիտեի աշխատակազմի գեոդեզիայի և քարտեզագրության վարչության պետ
Գ. Հովսեփյան	- ՀՀ Էներգետիկ ենթակառուցվածքների և բնական պաշար- ների նախարարության «Հանրապետական երկրաբանա- կան ֆոնդ» ՊՈԱԿ-ի տնօրեն (համաձայնությամբ)

ՀԱՑԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՑԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՑԱՆ ԱՇԽԱՏԱԿԱԶՄԻ ՂԵԿԱՎԱՐ

Վ. ՍՏԵՓԱՆՅԱՆ