Հավելված ՀՀ վարչապետի 2018 թ. հունիսի 11 -ի N 758 – Ա որոշման

## Կ Ա Ջ Մ ԲԵԼԱՌՈՒՍԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅՈՒՆ ՄԵԿՆՈՂ ՊԱՏՎԻՐԱԿՈՒԹՅԱՆ

Ա. Սարգսյան	- Արտակարգ իրավիճակների նախարարության աշխատակազմի արտակարգ իրավիճակների քաղաքականության մշակման և միջազգային համագործակցության վարչության միջազգային համագործակցության առաջին բաժնի պետ, պատվիրակության ղեկավար
Ա. Գևորգյան	- Արտակարգ իրավիճակների նախարարության աշխատակազմի փրկարար ծառայության փրկարար ուժերի վարչության պետի տեղակալ, մարզիչ
Հ. Վարդումյան	- Արտակարգ իրավիճակների նախարարության աշխատակազմի փրկարար ծառայության փրկարար ուժերի վարչության հատուկ նշանակության փրկարարական աշխատանքների իրականացման կենտրոնի 16-րդ ջոկատի հրամանատար, դաստիարակ
Դ. Հովակիմյան	- Արտակարգ իրավիճակների նախարարության ճգնաժամային կառավարման պետական ակադեմիայի քոլեջի ներկայացուցիչ (համաձայնությամբ)
U. Շավարշյան	- Երևան քաղաքի թիվ 154 դպրոցի ներկայացուցիչ (համաձայնությամբ)
Է. Թոոչյան	- Երևան քաղաքի Շենգավիթի 131 ավագ դպրոցի ներկայացուցիչ (համաձայնությամբ)
Է. Մարտիրոսյան	- Մխիթար Հերացու անվան ԵՊԲՀ ավագ դպրոցի ներկայացուցիչ (համաձայնությամբ)
Ա. Մաղաքյան	- ՀՀ Արարատի մարզի Արտաշատի ավագ դպրոցի ներկայացուցիչ (համաձայնությամբ)
Տ. Մարգարյան	- ՀՀ Վայոց ձորի մարզի Վայքի ավագ դպրոցի ներկայացուցիչ (համաձայնությամբ)

Տ. Գալոյան

- ՀՀ Շիրակի մարզի Արթիկի Վիտյա Այվազյանի անվան միջնակարգ դպրոցի ներկայացուցիչ (համաձայնությամբ)

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՎԱՐՉԱՊԵՏԻ ԱՇԽԱՏԱԿԱՋՄԻ ՂԵԿԱՎԱՐ

Է. ԱՂԱՋԱՆՑԱՆ