Հավելված ՀՀ վարչապետի 2018 թ. հուլիսի 16 -ի N 961 - Ա որոշման

ዛቢደሆ

ԼՈՒՍՅԱ ՍԱՄՎԵԼՅԱՆԻ (ԼՈՒՍԻԿ ԱԳՈՒԼԵՑԻ) ԹԱՂՄԱՆ ՀԱՆՁՆԱԺՈՂՈՎԻ

Լ. Մակունց	- ՀՀ մշակույթի նախարար (հանձնաժողովի նախագահ)
Կ. Բրուտյան	- ՀՀ ֆինանսների նախարարի առաջին տեղակալ
Ս. Խաչատրյան	- ՀՀ առողջապահության նախարարի տեղակալ
Ա. Փամբուխչյան	- ՀՀ տրանսպորտի, կապի և տեղեկատվական տեխնոլոգիաների նախարարի տեղակալ
Ա. Սուքիասյան	- Երևանի քաղաքապետի տեղակալ (համաձայնությամբ)
Ա. Կիրակոսյան	- ՀՀ ոստիկանության պետի տեղակալ
Հովնան եպիսկոպոս Հակոբյան	- Մայր Աթոո Սուրբ Էջմիածնի լուսարարապետ (համաձայնությամբ)
Ա. Սուքիասյան	- «Բնակչության հատուկ սպասարկում» ՀՈԱԿ-ի տնօրեն (համաձայնությամբ)
Ռ. Էլիբեկյան	- ՀՀ ժողովրդական նկարիչ (համաձայնությամբ)
Ռ. Էլիբեկյան Կ. Վարդանյան	

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՎԱՐՉԱՊԵՏ

Ն. ՓԱՇԻՆՅԱՆ