Հավելված ՀՀ վարչապետի 2018 թ. սեպտեմբերի 20-ի N 1247 - Ա որոշման

ԱՆՀԱՏԱԿԱՆ ԿԱԶՄ

ԱՇԽԱՏԱՆՔԱՅԻՆ ԽՄԲԻ

Մ. Գրիգորյան	- ՀՀ փոխվարչապետ (հանձնաժողովի նախագահ)
Ա. Գրիգորյան	- ՀՀ Էներգետիկ ենթակառուցվածքների և բնական պաշարների նախարար
Գ. Բաղրամյան	- ՀՀ Էներգետիկ ենթակառուցվածքների և բնական պաշարների նախարարի տեղակալ
Ա. Գասպարյան	-ՀՀ վարչապետի գլխավոր խորհրդական
Մ. Սողոմոնյան	- Հանրային ծառայությունները կարգավորող հանձնա- ժողովի նախագահի տեղակալ (համաձայնությամբ)
Հ. Թադևոսյան	- «Գազպրոմ Արմենիա» ՓԲԸ-ի գլխավոր տնօրեն (համաձայնությամբ)
Կ. Մովսեսյան	- «Գազպրոմ Արմենիա» ՓԲԸ-ի գլխավոր տնօրենի տեղակալ՝ ֆինանսների և էկոնոմիկայի գծով (համաձայնությամբ)
U. Հակոբյան	- «Գազպրոմ Արմենիա» ՓԲԸ-ի գլխավոր տնօրենի տեղակալ, գլխավոր ճարտարագետ (համաձայնությամբ)

ՀԱՑԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՎԱՐՉԱՊԵՏ

Ն. ՓԱՇԻՆՅԱՆ