Հավելված ՀՀ վարչապետի 2018 թ. հունվարի 16-ի N 10 - Ա որոշման

ԱՆՀԱՏԱԿԱՆ ԿԱԶՄ

ՄԻՋԳԵՐԱՏԵՍՉԱԿԱՆ ԱՇԽԱՏԱՆՔԱՅԻՆ ԽՄԲԻ

| Ա. Հարությունյան | - ՀՀ Էներգետիկ ենթակառուցվածքների և բնական պաշար- ների նախարարության ջրային տնտեսության պետական կոմիտեի նախագահ (միջգերատեսչական աշխատանքային խմբի ղեկավար) |
|------------------|---|
| Վ. Նարիմանյան | - ՀՀ Էներգետիկ ենթակառուցվածքների և բնական պաշար- ների նախարարության ջրային տնտեսության պետական կոմիտեի նախագահի տեղակալ |
| Ա. Սողոմոնյան | - ՀՀ տարածքային կառավարման և զարգացման նախարա- րության աշխատակազմի տարածքային կառավարման վարչության պետ |
| Դ. Ստեփանյան | - ՀՀ Էներգետիկ ենթակառուցվածքների և բնական պաշար- ների նախարարության աշխատակազմի էներգետիկայի վարչության վերականգնվող էներգետիկայի բաժնի պետ |
| Խ. Հարությունյան | - ՀՀ բնապահպանության նախարարության աշխատակազմի ջրային ռեսուրսների կառավարման գործակալության պետի տեղակալ |
| Ա. Բաղդասարյան | - ՀՀ գյուղատնտեսության նախարարության աշխատակազմի հողերի օգտագործման և մելիորացիայի վարչության պետ |
| Հ. Համբարձումյան | - ՀՀ Գեղարքունիքի մարզպետարանի աշխատակազմի գյու- ղատնտեսության և բնապահպանության վարչության պետ |
| Յու. Ջավադյան | - «Հայջրնախագիծ ինստիտուտ» ՓԲԸ-ի տնօրեն (համաձայնությամբ) |
| Կ. Եփրեմյան | - «Ջրառ» ՓԲԸ-ի տնօրենի պաշտոնակատար (համաձայնությամբ) |
| Ռ. Մինասյան | - «Գեղարքունիք» ՋՕԸ-ի գործադիր տնօրեն (համաձայնությամբ) |
| Կ. Դաղբաշյան | - ՀՀ Էներգետիկ ենթակառուցվածքների և բնական պաշար- ների նախարարության ջրային տնտեսության պետական կոմիտեի աշխատակազմի ոռոգման և կոլեկտորադրենա- ժային համակարգերի վարչության պետ (քարտուղար) |

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅԱՆ ԱՇԽԱՏԱԿԱՋՄԻ ՂԵԿԱՎԱՐ

Վ. ՍՏԵՓԱՆՅԱՆ