Հավելված ՀՀ վարչապետի 2018 թ. փետրվարի 2-ի N 72 - Ա որոշման

## ԿԱԶՄ

## ԱՎՍՏՐԻԱՅԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅՈՒՆ (ՎՒԵՆՆԱ) ՄԵԿՆՈՂ ՊԱՏՎԻՐԱԿՈՒԹՅԱՆ

Ի. Առաքելյան - ՀՀ գյուղատնտեսության նախարար

(պատվիրակության ղեկավար)

Ա. Ղարիբյան - ՀՀ Նախագահի գլխավոր խորհրդական

(համաձայնությամբ)

Գ. Մարտիրոսյան - ՀՀ վարչապետի գլխավոր խորհրդական

Գ. Գևորգյան - Գյուղատնտեսության զարգացման հիմնադրամի

գործադիր տնօրեն (համաձայնությամբ)

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅԱՆ ԱՇԽԱՏԱԿԱՋՄԻ ՂԵԿԱՎԱՐ

Վ. ՍՏԵՓԱՆՅԱՆ