Հավելված ՀՀ վարչապետի 2020թ. հուլիսի 21-ի N 827 -Ա որոշման

Ց ՈՒ Ց Ա Կ ՊԵՏԱԿԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՄԱՆ ՀԱՄԱԿԱՐԳԻ ԵՎ ՏԱՐԱԾՔԱՅԻՆ ԿԱՌԱՎԱՐՄԱՆ ՄԱՐՄԻՆՆԵՐԻ ԳԼԽԱՎՈՐ ՔԱՐՏՈՒՂԱՐՆԵՐԻՆ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐՄԱՆ

N/N ը/կ	Պաշտոնը	Անունը, ազգանունը	Կատարո- ղականի գնահատ- ման տոկոսը
1	2	3	4
1.	Առողջապահության նախարարության գլխավոր քարտուղար	Լուսինե Քոչարյան	77.845
2.	Արտակարգ իրավիճակների նախարարության գլխավոր քարտուղար	Վահագն Օհանյան	98.1
3.	Կրթության, գիտության, մշակույթի և սպորտի նախարարության գլխավոր քարտուղար	Նաիրի Հարությունյան	94.11
4.	Տարածքային կառավարման և ենթակառուցվածքների նախարարության գլխավոր քարտուղար	Համլետ Բատիկյան	95.175
5.	Ֆինանսների նախարարության գլխավոր քարտուղար	Վազգեն Հարությունյան	97.3
6.	Պետական վերահսկողական ծառայության գլխավոր քարտուղարի պաշտոնակատար	Անի Բաղդասարյան	92.22
7.	Կադաստրի կոմիտեի գլխավոր քարտուղար	Արթուր Թովմասյան	91.077
8.	Միջուկային անվտանգության կարգավորման կոմիտեի գլխավոր քարտուղար	Գագիկ Մանոյան	98
9.	Պետական եկամուտների կոմիտեի գլխավոր քարտուղար	Էդգար Գևորգյան	99.35
10.	Վիճակագրական կոմիտեի գլխավոր քարտուղար	Արաիկ Հայրապետյան	98.7
11.	Քաղաքաշինության կոմիտեի գլխավոր քարտուղար	Արամ Մկրտչյան	91.83

12.	Սոցիալական ապահովության ծառայության գլխավոր քարտուղար	Հարություն Գևորգյան	89
13.	Անտառային կոմիտեի գլխավոր քարտուղարի պաշտոնակատար	Էդուարդ Սեինյան	94.57
14.	Միգրացիոն ծառայության գլխավոր քարտուղար	Համբարձում Աբրահամյան	92.54
15.	Արագածոտնի մարզպետարանի գլխավոր քարտուղար	Հրաչյա Գևորգյան	97.58
16.	Արմավիրի մարզպետարանի գլխավոր քարտուղար	Արամ Հովհաննիսյան	80.12
17.	Գեղարքունիքի մարզպետարանի գլխավոր քարտուղար	Սևակ Խլղաթյան	95
18.	Լոռու մարզպետարանի գլխավոր քարտուղար	Արթուր Մխիթարյան	94.58
19.	Կոտայքի մարզպետարանի գլխավոր քարտուղար	Լևոն Պետրոսյան	95.23
20.	Սյունիքի մարզպետարանի գլխավոր քարտուղար	Էդգար Մարտիրոսյան	96.24
21.	Վայոց ձորի մարզպետարանի գլխավոր քարտուղար	Կամո Սահակյան	79.34
22.	Տավուշի մարզպետարանի գլխավոր քարտուղար	Արման Գևորգյան	90.05

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՎԱՐՉԱՊԵՏԻ ԱՇԽԱՏԱԿԱԶՄԻ ՂԵԿԱՎԱՐ

Է. ԱՂԱՋԱՆՅԱՆ